T 0486 414 338
E arjan@arjanbrok.nl
Mijn account

Kunststof
zwembaden

Wie op zoek is naar een zwembad in de tuin kan kiezen uit heel veel opties. Een kunststof zwembad is één van die opties. Bij een kunststof zwembad heb je de mogelijkheid om deze als inbouw zwembad of als opbouw zwembad te laten plaatsen. Je bent vrij in keuze qua vorm, kleur en afmeting. Hierdoor zijn de zwembaden passend voor vrijwel iedere situatie.

Kunststof staat erom bekend dat het erg lang mee gaat. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je zwembad een erg lange levensduur heeft. Een kunststof zwembad is UV-bestendig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de door jou gekozen kleuren door de jaren heen vervagen.

Waarom kiezen voor een kunststof zwembad?

Een kunststof zwembad ken veel voordelen. Zo heeft het een hoge waterdichtheid, zijn ze snel en eenvoudig te plaatsen en hebben ze weinig onderhoud nodig. Dit maakt dit type zwembad erg populair.

Aanleg & onderhoud

Door verschillende kunststofonderdelen aan elkaar te lassen tot één kuip ontstaat er een kunststof zwembad. Deze worden meestal in de fabriek vervaardigd maar je kunt er ook voor kiezen om dit direct op jouw locatie te laten doen. Kunststof is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren zodat je de perfecte kleur kunt kiezen die het beste past in jouw tuin.

Afwerking kunststof zwembad

Je bent vrij in het kiezen van de afwerking van je zwembad. Er is een breed assortiment aan accessoires om je kunstof zwembad te verfraaien, maar denk ook aan praktische zaken zoals zwembadtrappen en zwembadverlichting. Ook is het aan te raden om te kiezen voor een zwembadoverkapping ter bescherming van je zwembad. Vooral in de winter is dit belangrijk. Maar ook in de zomer is dit een handig aspect om je zwembadwater op temperatuur te houden.

Alle voordelen op een rij

– Snelle plaatsing
– Veel keuze in kleuren
– Maatwerk mogelijk
– Waterdicht
– UV-bestendig
– Lange levensduur

Naast een kunststof zwembad bieden wij ook polyester zwembaden en bouwkundige zwembaden. Wij begrijpen dat de hoeveelheid aan opties de keuze erg lastig kan maken. Bij Arjan Brok hebben we meer dan 25 jaar ervaring en daarom weten wij precies welk zwembad het beste bij welke situatie past. Omdat we ons niet aan één bepaalde regio gebonden hebben bouwen we zwembaden door heel Nederland. Graag komen we op jouw locatie een kijkje nemen om een geheel vrijblijvend advies te geven. Bij Arjan Brok is het eerste oriëntatiegesprek geheel kosteloos. Je ontvangt gratis advies en inspirerende ideeën voor het design van jouw tuin en/of zwembad. Dus ongeacht of je je plannen doorzet word je door een bezoek van een van onze experts altijd wijzer.

Wil je liever een 2D of 3D ontwerp van jouw tuin ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek >

Wil jij verrast worden met een uniek design om
jouw zwembaddroom te verwezenlijken?