Bouwkundige baden

Dan zijn er de bouwkundige baden, gemetseld of gestort. Ze
worden bekleed met zwembadfolie en zijn voorzien van allerlei technische innovaties. Bouwkundige baden zijn in vrijwel iedere maat en vorm te realiseren. De meest gangbare formaten zijn 8 x 4 en 10 x 5 meter...

Polyester baden

Dit zijn meestal prefab baden in diverse maten en uitvoeringen (u kunt kiezen uit maar liefst 26 verschillende modellen). Alle baden kunnen voorzien worden van verwarming, waterbehandelingsapparatuur, afdekkingen et cetera. Het is ook mogelijk om polyester baden...

Kunststof baden

Kunststof (PE) zwembaden zijn er in bijna elke maat en vorm. We kunnen deze naar wens fabriceren. Nagenoeg alle maten en vormen zijn mogelijk! Kunststof heeft een zeer lange levensduur en is UV bestendig. Daarnaast zijn deze baden ook goed geïsoleerd....

Uniek
zwemplezier

Het aanleggen van een zwembad in uw tuin vraagt om het oog van een specialist. Met Arjan Brok Buitengewoon plezier bent u verzekerd van de perfecte zwembadaanleg. Aan de hand van een inventarisatiegesprek starten we met het maken van een doordacht ontwerp. Hierbij wordt onder andere gekeken naar wel type zwembad bij u, uw tuin en uw budget past. Met het ontwerp brengen wij alle mogelijkheden voor u in kaart.

Wilt u dit jaar werkelijk flink genieten van de zomer in uw eigen tuin, dan is het totaalpakket van Arjan Brok een interessante optie voor u. Het zwembad en de tuin kunnen elkaar namelijk, als er sprake is van een doordacht ontwerp, enorm versterken. Naast de aanleg van een zwembad, wordt er ook een geheel nieuw ontwerp gemaakt voor de omliggende tuin. Zo kunt u door de toevoeging van nieuwe vormen, materialen, bloemen en planten, een buitenhaard of terrasoverkapping, een maximale sfeer toevoegen aan uw tuin. Op die manier creëert u een plekje waar buitengewoon genieten echt centraal staat.

Arjan Brok is trotse dealer van
Aura zwembadoverkapping

Ontdek het uitgebreide assortiment en maak kennis
met de vele mogelijkheden:

– Zwembadafdekking met echt glas
– Zachte vormen van Softline
– Ronde hoeken
– Extravagant en functioneel
– Profielen zonder naad
– Voorzien van poedercoating

Bent u nieuwsgierig geworden?

Een uniek zwembad, ontworpen
naar uw wensen?

de tuin. Een plan dat bestaat uit een zogenaamde visual (schetsontwerp) en functioneel ontwerp (overzicht van materialen, specificaties en bijzonderheden). Dit laatstgenoemde ontwerp wordt weer aangevuld met een offerte. Op basis van de definitieve wensen en verwachtingen kunnen onderdelen toegevoegd of weggelaten worden. Uiteindelijk komt er een definitieve versie te liggen. Pas dan neemt u uw beslissing en kan de uitvoering eventueel worden ingepland.

Perfecte uitvoering
Bij de uitvoering wordt het ontwerpplan uiterst zorgvuldig nageleefd. Alles komt exact overeen met de vooraf gemaakte keuzes, opdat de werkelijkheid naadloos overeenkomt met de verwachtingen en afspraken. Dat wordt ook door de zwembad professionals van Arjan Brok gegarandeerd. Professionaliteit vraagt nu eenmaal om duidelijkheid en zekerheid. Dankzij de jarenlange ervaring van het design- en bouwteam hoeft helemaal niets aan het toeval overgelaten te worden.

zwembadplein zwembaden ontwerp

Arjan Brok is deelnemer aan Zwembadplein.nl, een
overkoepelende groothandel voor geselecteerde dealers
en hun producten.

Een compleet zwembad,
zonder ongemak?

wordt pas tastbaar zodra de aanleg van een zwembad begint. Doorgaans hoeft er weinig meer te worden bijgesteld aan een goed doordacht en visueel plan. Doordat in ons werkomschrijvend voorstel alles tot in de fijnste finesses staat omschreven, weet u als opdrachtgever vooraf exact wat er gaat gebeuren. Dat is gemakkelijk kiezen, toch?! Het geeft u rust en zekerheid. Wel zo prettig.

Professionele zwembad aanleg
De vakmensen binnen Arjan Brok Buitengewoon plezier hebben ieder hun eigen specialisme. Door een heldere communicatiestructuur worden werkzaamheden voor de aanleg naadloos op elkaar afgestemd, waardoor ieder ongemak en oponthoud voorkomen wordt. Er wordt daarnaast gefaseerd en gestructureerd gewerkt en de uitvoering van uw tuin en / of zwembad wordt nauwgezet bewaakt door de uitvoerder. Niets wordt over het hoofd gezien. Dat verstaan wij onder compleet tuinen zwembadplezier. Zo wordt uw droom tot werkelijkheid gebracht!

Wilt u verrast worden met een uniek design om
uw zwembaddroom te verwezenlijken?