T 0486 414 338
E arjan@arjanbrok.nl
Mijn account

Bouwkundige baden

Dan zijn er de bouwkundige baden, gemetseld of gestort. Ze worden bekleed met zwembadfolie en zijn voorzien van allerlei technische innovaties. Bouwkundige baden zijn in vrijwel iedere maat en vorm te realiseren. De meest gangbare formaten zijn 8 x 4 en 10 x 5 meter...

Polyester baden

Dit zijn meestal prefab baden in diverse maten en uitvoeringen (je kunt kiezen uit maar liefst 26 verschillende modellen). Alle baden kunnen voorzien worden van verwarming, waterbehandelingsapparatuur, afdekkingen et cetera. Het is ook mogelijk om polyester baden...

Kunststof baden

Kunststof (PE) zwembaden zijn er in bijna elke maat en vorm. We kunnen deze naar wens fabriceren. Nagenoeg alle maten en vormen zijn mogelijk! Kunststof heeft een zeer lange levensduur en is UV bestendig. Daarnaast zijn deze baden ook goed geïsoleerd....

Uniek
zwemplezier

Het aanleggen van een zwembad in jouw tuin vraagt om het oog van een specialist. Met Arjan Brok Buitengewoon plezier ben je verzekerd van de perfecte zwembadaanleg. Aan de hand van een inventarisatiegesprek starten we met het maken van een doordacht ontwerp. Hierbij wordt onder andere gekeken naar wel type zwembad bij jou, jouw tuin en jouw budget past. Met het ontwerp brengen wij alle mogelijkheden in kaart.

Wil je dit jaar werkelijk flink genieten van de zomer in jouw eigen tuin, dan is het totaalpakket van Arjan Brok een interessante optie. Het zwembad en de tuin kunnen elkaar namelijk, als er sprake is van een doordacht ontwerp, enorm versterken. Naast de aanleg van een zwembad, wordt er ook een geheel nieuw ontwerp gemaakt voor de omliggende tuin. Zo kun je door de toevoeging van nieuwe vormen, materialen, bloemen en planten, een buitenhaard of terrasoverkapping, een maximale sfeer toevoegen aan jouw tuin. Op die manier creëer je een plekje waar buitengewoon genieten echt centraal staat.

Arjan Brok is trotse dealer van
Aura zwembadoverkapping

Ontdek het uitgebreide assortiment en maak kennis
met de vele mogelijkheden:

– Zwembadafdekking met echt glas
– Zachte vormen van Softline
– Ronde hoeken
– Extravagant en functioneel
– Profielen zonder naad
– Voorzien van poedercoating

Ben je nieuwsgierig geworden?

Een uniek zwembad, ontworpen
naar jouw wensen?

(overzicht van materialen, specificaties en bijzonderheden). Dit laatstgenoemde ontwerp wordt weer aangevuld met een offerte. Op basis van de definitieve wensen en verwachtingen kunnen onderdelen toegevoegd of weggelaten worden. Uiteindelijk komt er een definitieve versie te liggen. Pas dan neem je je beslissing en kan de uitvoering eventueel worden ingepland.

Perfecte uitvoering
Bij de uitvoering wordt het ontwerpplan uiterst zorgvuldig nageleefd. Alles komt exact overeen met de vooraf gemaakte keuzes, opdat de werkelijkheid naadloos overeenkomt met de verwachtingen en afspraken. Dat wordt ook door de zwembad professionals van Arjan Brok gegarandeerd. Professionaliteit vraagt nu eenmaal om duidelijkheid en zekerheid. Dankzij de jarenlange ervaring van het design- en bouwteam hoeft helemaal niets aan het toeval overgelaten te worden.

Het genieten kan beginnen!
Nu jouw droomzwembad gerealiseerd is kan het genieten beginnen. De levensduur van je zwembad is uiteraard wel afhankelijk van het onderhoud dat je pleegt. In onze webshop vind je alles dat je nodig hebt voor de Filtertechniek, Meet- en Regeltechniek en Verlichting voor jouw zwembad

Een compleet zwembad,
zonder ongemak?

zwembad begint. Doorgaans hoeft er weinig meer te worden bijgesteld aan een goed doordacht en visueel plan. Doordat in ons werkomschrijvend voorstel alles tot in de fijnste finesses staat omschreven, weet jij als opdrachtgever vooraf exact wat er gaat gebeuren. Dat is gemakkelijk kiezen, toch?! Het geeft je rust en zekerheid. Wel zo prettig.

Professionele zwembad aanleg
De vakmensen binnen Arjan Brok Buitengewoon plezier hebben ieder hun eigen specialisme. Door een heldere communicatiestructuur worden werkzaamheden voor de aanleg naadloos op elkaar afgestemd, waardoor ieder ongemak en oponthoud voorkomen wordt. Er wordt daarnaast gefaseerd en gestructureerd gewerkt en de uitvoering van jouw tuin en / of zwembad wordt nauwgezet bewaakt door de uitvoerder. Niets wordt over het hoofd gezien. Dat verstaan wij onder compleet tuinen zwembadplezier. Zo wordt jouw droom tot werkelijkheid gebracht!

Wil je verrast worden met een uniek design om
jouw zwembaddroom te verwezenlijken?