Bouwkundige zwembaden

Een bouwkundig zwembad is een ingebouwd betonnen zwembad dat volledig op maat en ter plaatse gemetseld of gestort wordt. Ze worden daarna bekleed met zwembadfolie en kunnen worden voorzien van allerlei technische innovaties. Dat wil zeggen dat er vrijwel geen beperkingen zijn qua ontwerp waardoor je totale vrijheid hebt in je keuzes. Zo kun je naast de meest gangbare rechthoekige maten van bijvoorbeeld 8 x 4 of 10 x 5 meter ook kiezen voor een vierkante, ronde of gecombineerde vorm.
BOUWKUNDIGE ZWEMBADEN
Bouwkundige zwembaden bieden ongekende mogelijkheden...

Bouwkundig zwembad in jouw eigen tuin…

Een bouwkundig zwembad staat bekend om vele voordelen en is een échte aanwinst voor je tuin of huis. Dit type zwembad is namelijk niet alleen geschikt als buitenzwembad, maar kan ook prima als binnenzwembad dienen. Het bouwkundige zwembad gaat een leven lang mee én biedt onbeperkte mogelijkheden in vorm, afmeting, accessoires en afwerking. Het bouwen van zo’n zwembad vereist een specialistisch oog. Met onze ruim 25 jaar ervaring weten we hoe belangrijk het is om ons op het totale aanbod te focussen. Wij weten dat de kleinste details bepalend kunnen zijn voor jouw buitenplezier en willen jou tijdens dit proces ook zoveel mogelijk ontzorgen. Dat is dan ook de reden waarom wij zowel het ontwerp als de aanleg van de tuin en de uitvoering van het zwembad geheel in eigen hand houden. Op deze manier heb je één aanspreekpunt, bespaart het tijd én ben je volledig in control.

Onze vakmensen hebben ieder hun eigen specialisme waardoor ze elkaar perfect kunnen aanvullen. Je hebt niet alleen qua vorm en afmeting onbeperkte keuzes, maar ook in de verdere afwerking van jouw zwembad zijn talloze mogelijkheden. Denk hierbij aan de aankleding van de zwembadwand met bijvoorbeeld mozaïektegels, een terras van natuursteen of hout rondom het zwembad, een fontein of misschien wel een buitendouche? Sfeervolle zwembadverlichting of wat dacht je van zwembadverwarming? Zo kun je ook op wat minder warme dagen van je zwembad genieten. Ga je voor een inlooptrap, hoektrap of RVS zwembadtrap met leuning? Kies voor een zwembadoverkapping om het zwembadwater lekker op temperatuur te houden. Wat je ook bedenkt, het is allemaal mogelijk en het is allemaal geheel naar jouw smaak, wensen, situatie en budget aan te passen!

De voordelen van een bouwkundig zwembad

We komen graag bij jou thuis kijken voor een advies op maat...

Wat kost een bouwkundig zwembad?

De kosten van een bouwkundig/ gemetseld zwembad lopen sterk uiteen. Zo hebben de grootte van het zwembad, de materialen, gewenste toebehoren en afwerking die je kiest, betekenis voor de uiteindelijke prijs. Wat wel al gesteld kan worden: een eigen zwembad in je tuin kost vaak minder dan gedacht. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, zodat je exact weet hoe het uitpakt in jouw tuin.

ONTWERP EN AANLEG
2...21-09_2 - Photo

Uniek zwembadontwerp

Ben je op zoek naar een bouwkundig zwembad? We komen graag bij jou kijken om een geheel vrijblijvend advies passend bij jouw situatie en wensen te geven. Wil je liever een 2D of 3D ontwerp van jouw tuin en/of zwembad ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor de mogelijkheden.
ARJAN BROK SCHOUTEN

Bouwkundig zwembad professioneel aangelegd

Succes zit ‘m in de details. Dat geldt zeker bij de aanleg van jouw zwembad. De kleinste details kunnen bepalend zijn voor jouw buitenplezier. Daarom houdt Arjan Brok zowel bij de aanleg van een zwembad de uitvoering geheel in eigen hand. Dat betekent één aanspreekpunt, de kortst denkbare lijnen en het volledig in-control zijn. Ook bij eventueel gedeeltelijke uitbesteding van heel specifieke onderdelen blijven we nauw bij het project betrokken. Maximaal waterplezier gegarandeerd.
MEER MOGELIJKHEDEN
Wellness in jouw eigen tuin!

Ongecompliceerd wellness-plezier vraagt ook om gemak. Het gemak van eenvoudig bestellen van onderhoudsproducten. Bekijk daarom ook onze webshop, waar je 24/7 terechtkunt.

Hoe je nog meer wellness uit jouw tuin en zwembad haalt?