Bijzondere tuinontwerpen

Dankzij het oog van de tuinarchitect verzeker je je van unieke, perfect passende tuinoplossingen. Arjan Brok is die specialistische tuinarchitect die, naast het maken van een esthetisch tuinontwerp, deze ook kan vertalen naar een functioneel plan. En passend binnen de gestelde budgettaire kaders. Met Arjan Brok ontstaat bovendien een bijzonder ontwerp, waarbij je ook weet wat de afzonderlijke beplanting binnen de seizoenen doet met jouw tuin.

3D ONTWERPEN
Een tuinontwerp dat naadloos aansluit op jouw wensen…

Het ontwerp écht intens beleven en tastbaar maken? Dat kan in 3D. Bij Arjan Brok werken we desgewenst het tuinontwerp uit in 3 dimensionaal. Zo ervaar je de complete tuin op een best wel realistische wijze. Vraag er beslist even naar.

VIDEO ONTWERP

Zeker bij nieuwbouw kan het lastig zijn om je een voorstelling te maken van de buitenruimte. Een ontwerp uitgewerkt in video is een mooie manier om ‘door de nieuwe tuin te lopen’ en een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.

2D ONTWERP
ab-emp-hr_007__DSC3649
Een duidelijk beeld krijgen van de nieuwe tuinomgeving? Onze ontwerpen worden standaard uitgewerkt in 2D beelden. Hiermee krijg je een goede indruk van de veranderingen. Informeer gerust naar de bijzonderheden.

Wat kost een tuinontwerp?

Verzeker jezelf van een tuin die 100% bij jou past. Arjan Brok is volledig thuis in de vertaling van jouw wensen en dromen naar jouw persoonlijke, ideale tuinontwerp. Gegarandeerd dat je voortaan heel veel meer plezier uit jouw tuin haalt. Kies voor buitengewoon creatief. Kies voor het professionele ontwerp van dé tuinontwerper!

2D ontwerp

Oppervlakte in vierkante meters:

0 tot 500 m2 € 600,-

500 – 750 m2 € 750,-

750 – 1.000 m2 € 950,-

1.000 m2 of meer op aanvraag

3D ontwerp

Meest
Gekozen

Al vanaf € 900,-.

Exacte kosten zijn afhankelijk van de grootte van de tuin en specificaties. Prijzen op aanvraag.

Video ontwerp

Al vanaf € 0000,-.

Exacte kosten zijn afhankelijk van de grootte van de tuin en specificaties. Prijzen op aanvraag.

Renders versie 1_Photo - 7

Wil je weten welke originele ideeën de tuinarchitect voor jouw tuin heeft?

Een kleine of grote tuin? Geheel of gedeeltelijk aan te passen? Wel of geen zwembad geïntegreerd in het ontwerp? Ben je serieus van plan om jouw tuin te veranderen? En benieuwd naar wat er mogelijk is, passend bij jouw wensen en budget? Kies dan voor een inventarisatie van tuinarchitect Arjan Brok. Hij bezoekt dan de locatie, brengt de mogelijkheden en wensen in kaart en vertaalt deze naar het ideale ontwerp.