Zwembad overkappingen

De keuze voor een zwembadoverkapping is een heel verstandige. Dankzij de zwembadoverkapping kan jij het hele jaar rond gebruik maken van het zwembad. Dat is trouwens slechts één van de voordelen…

OVERKAPPINGEN ZWEMBADEN

Aura zwembad­overkappingen

Een zwembadoverkapping of zwembadafdekking van Aura vermindert de schoonmaakinspanning en beveiligt het zwembad actief voor kinderen en dieren. Het extra luchtkussen tussen de behuizing en het water isoleert het zwembad tegen afkoeling en verlengt het zwembadseizoen. Aura zwembadoverdekkingen zijn verkrijgbaar van supervlak tot hoog, met kunststof ruiten, enkelvoudig veiligheidsglas of gelaagd veiligheidsglas. aanbevelen. Aura biedt jou een breed scala aan moderne overdekkingen met een geweldige uitstraling voor jouw zwembad.

Het design hoogtepunt is de Evolution E2G. Een moderne, supervlakke zwembadafdekking in een frameloze volledig glazen look die door architecten zeer gewaardeerd wordt. Ook de klassieke ronde boogvorm is in het assortiment te vinden. Aura biedt bovendien modellen met een looprail aan één zijde en echt glas. En.. de Aura Floor F1 is beschikbaar: de eerste beloopbare vlakke afdekking in het gamma. Zo win je ruimte bij het zwembad. Voor alle modellen van Aura geldt een opvallend hoogwaardige afwerking én aandacht voor detail in de functies die het verschil maken. Daarom is Arjan Brok dealer van Aura en plaatsen wij deze door geheel Nederland.

De voordelen van een Aura zwembad­overkapping…

We komen graag bij jou thuis kijken voor een vrijblijvend advies...

Wat kost een Aura zwembadoverkapping?

De zwembadoverkappingen van Aura worden met de hand gemaakt in Oostenrijk met hoogwaardige componenten. Elke Aura zwembadoverdekking wordt op maat gemaakt, aangepast aan de wensen en behoeften van de klant. De behuizing wordt vanuit de fabriek voorgemonteerd en volledig getest geleverd. Dat bespaart tijd en geld. Met alle plezier komt Arjan Brok op bezoek voor een vrijblijvende offerte.
MEER MOGELIJKHEDEN
Temperatuurwinst tot wel 10°C
Elk schuifdeel, voor- en achterpaneel én zijschuifdeur kan bij Aura standaard worden vergrendeld dankzij het One-Key sleutelsysteem. Wel zo veilig!

Veelgestelde vragen over Aura zwembad­overkappingen