TUIN

Onze kijk op tuinen

De ideale tuin is wat ons betreft de tuin die perfect bij jou en jouw situatie past. En omdat succes ‘m in de voorbereiding zit, starten we altijd met een grondige inventarisatie die aansluitend vertaald wordt naar een goed doordacht ontwerp. Tijdens de inventarisatie achterhalen we jouw wensen, doorzien de mogelijkheden ter plaatse (stand van de zon, de directe omgeving, et cetera) en gaan zich de eerste beelden vormen. Daarbij bewaken we altijd dat de tuin één fraai geheel gaat worden.
De tuin, beplanting, zwembad én tuinhuis op elkaar afgestemd...
De volgende fase is de uitvoeringsfase. Het is belangrijk om hiervoor onze professionals aan het werk te zetten, zodat jouw perfect ontworpen tuin ook daadwerkelijk zo wordt aangelegd. Om de uitvoering goed te kunnen doen is het van belang dat alles is vastgelegd in een functioneel ontwerp, aangevuld met een gespecificeerde offerte. Hierin wordt tot in de puntjes omschreven wat er allemaal gaat gebeuren en welke materialen er zullen worden gebruikt. Met het functioneel ontwerp weet je exact wat er wanneer gaat gebeuren. Zo is jouw tuinplezier gegarandeerd!
De tuin als verlengstuk van je binnenleven...

Onderhoudsvriendelijkheid vinden we bij Arjan Brok belangrijk. We stemmen met je af in hoeverre de tuin onderhoudsvriendelijk moet zijn. Het is ook altijd mogelijk om het onderhoud door het team van Arjan Brok te laten verzorgen.

ZWEMBADEN

Jouw zwembad in harmonie met de tuinomgeving…

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een zwembad om hun tuin compleet te maken. Bij Arjan Brok vinden we het belangrijk dat de tuin en het zwembad in harmonie zijn binnen de tuinomgeving. En juist de combinatie van tuin en zwembad, daar weet Arjan Brok originele oplossingen voor te ontwikkelen en te vertalen naar het ontwerpplan. Bovendien ben je bij ons verzekerd van de perfecte zwembadaanleg.

Bij de keuze tot uitvoering, wordt het ontwerpplan uiterst zorgvuldig nageleefd. Alles komt exact overeen met de vooraf gemaakte keuzes, opdat de werkelijkheid naadloos overeenkomt met de verwachtingen en afspraken. Dat wordt ook door de zwembad professionals van Arjan Brok gegarandeerd. Professionaliteit vraagt nu eenmaal om duidelijkheid en zekerheid. Dankzij de jarenlange ervaring van het design- en bouwteam hoeft helemaal niets aan het toeval overgelaten te worden.
Tuinhuizen

De perfecte aanvulling voor jouw tuin…

IMG-20211025-WA0010

Veranda

Dankzij een veranda in jouw tuin kun je vier seizoenen lang genieten van de tuin. Weersinvloeden hebben daar geen invloed meer op. Zomers kan je er de schaduw opzoeken, en in de winter valt er volop te genieten met bijvoorbeeld een terrasheater.
1-DSC_2955

Overkapping

Een (terras- of tuin) overkapping kan vrij staan op iedere gewenste plaats in je tuin, terwijl een veranda doorgaans aan één zijde van een gevel wordt geplaatst. Dit betekent dat je op willekeurig welke plek in de tuin heerlijk beschut kunt vertoeven.
Lightroom (TS23-ARJAN BROK-AWATER-7071.NEF en 19 andere)

Tuinhuis

Tuinhuizen bieden vaak de ideale oplossing om spullen in op te bergen, zoals tuingereedschap, -stoelen en -onderhoudsmaterialen. Bij een groter tuinhuisje geldt vaak dat het ook ruimte biedt om te klussen. Zo worden praktisch en esthetisch gecombineerd.