Kunststof zwembaden

Wie op zoek is naar een zwembad in de tuin kan kiezen uit heel veel opties. Een kunststof zwembad is één van die opties. Bij een kunststof zwembad heb je de mogelijkheid om deze als inbouw zwembad of als opbouw zwembad te laten plaatsen. Je bent vrij in keuze qua vorm, kleur en afmeting. Hierdoor zijn de zwembaden passend voor vrijwel iedere situatie.
Kunststof zwembaden

Kunststof zwembad in jouw tuin

Kunststof staat erom bekend dat het erg lang mee gaat. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je zwembad een erg lange levensduur heeft. Een kunststof zwembad is Uv-bestendig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de door jou gekozen kleuren door de jaren heen vervagen. Een kunststof zwembad kent veel voordelen. Zo heeft het een hoge waterdichtheid, zijn ze snel en eenvoudig te plaatsen en hebben ze weinig onderhoud nodig. Dit maakt dit type zwembad erg populair. Door verschillende kunststofonderdelen aan elkaar te lassen tot één kuip ontstaat er een kunststof zwembad. Deze worden meestal in de fabriek vervaardigd maar je kunt er ook voor kiezen om dit direct op jouw locatie te laten doen. 

Kunststof is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren zodat je de perfecte kleur kunt kiezen die het beste past in jouw tuin. Je bent vrij in het kiezen van de afwerking van je zwembad. Er is een breed assortiment aan accessoires om je kunststof zwembad te verfraaien, maar denk ook aan praktische zaken zoals zwembadtrappen en zwembadverlichting. Ook is het aan te raden om te kiezen voor een zwembadoverkapping ter bescherming van je zwembad. Vooral in de winter is dit belangrijk. Maar ook in de zomer is dit een handig aspect om je zwembadwater op temperatuur te houden.

De voordelen van een kunststof zwembad

We komen graag bij jou thuis kijken voor een advies op maat...

Wat kost een kunststof zwembad?

Er valt heel wat te kiezen bij een kunststof zwembad. Wij begrijpen dat de hoeveelheid aan opties de keuze erg lastig kan maken. Bij Arjan Brok hebben we meer dan 25 jaar ervaring en daarom weten wij precies welk zwembad het beste bij welke situatie past. Graag komen we op jouw locatie een kijkje nemen om een geheel vrijblijvend advies te geven. Dat geeft ook inzicht in de kosten.

ONTWERP EN AANLEG
ARJAN BROK

Uniek zwembadontwerp

Ben je op zoek naar een kunststof zwembad? We komen graag bij jou kijken om een geheel vrijblijvend advies passend bij jouw situatie en wensen te geven. Wil je liever een 2D of 3D ontwerp van jouw tuin en/of zwembad ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor de mogelijkheden.
v

Kunststof zwembad professioneel aangelegd

Succes zit ‘m in de details. Dat geldt zeker bij de aanleg van jouw zwembad. De kleinste details kunnen bepalend zijn voor jouw buitenplezier. Daarom houdt Arjan Brok zowel bij de aanleg van een zwembad de uitvoering geheel in eigen hand. Dat betekent één aanspreekpunt, de kortst denkbare lijnen en het volledig in-control zijn. Ook bij eventueel gedeeltelijke uitbesteding van heel specifieke onderdelen blijven we nauw bij het project betrokken. Maximaal waterplezier gegarandeerd.
MEER MOGELIJKHEDEN
Wellness in jouw eigen tuin!

Ongecompliceerd wellness-plezier vraagt ook om gemak. Het gemak van eenvoudig bestellen van onderhoudsproducten. Bekijk daarom ook onze webshop, waar je 24/7 terechtkunt.

Hoe je nog meer wellness uit jouw tuin en zwembad haalt?