OVER ARJAN BROK
De tuin als verlengstuk van je binnenleven…

De tuin wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van je binnenleven. Of het nu om een grote of een kleine tuin gaat of mét of zonder zwembad… het dient bij jou en jouw levensstijl te passen. Welke tuin past bij jou?

Vakmensen voor totaaloplossingen…

Het ontzorgen van onze opdrachtgever staat bij ons voorop. Daarom bieden we totaaloplossingen aan. Daarbij alle aandacht voor details. Van bestrating tot filtertechniek: het team beschikt over de expertise om de kwaliteit van het gehele proces volledig te borgen. Een verbindend collectief van gepassioneerde vakmensen waar de opdrachtgever tijdens het project nauw bij wordt betrokken… Unieke tuin- en zwembadoplossingen verzekerd!

NATUURLIJK GENIETEN

Hoe het allemaal begon…

Naamgever Arjan Brok startte in 1995 als zelfstandig tuinarchitect/ hovenier. Daarbij richtte hij zich vooral op het zogenaamde groenwerk: het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. De aanleg en het onderhoud van zwembaden volgden al spoedig. De combinatie van hoveniersbedrijf en zwembadbouwer werd en wordt door veel huidige klanten als een absolute meerwaarde ervaren. Het verklaart de consistente groei van de organisatie.

Wij zorgen ervoor dat jouw tuin en woonomgeving een aantrekkelijk geheel vormen

Veel huizenbezitters realiseren zich dat hun directe woonomgeving vooral aantrekkelijk wordt zodra het één geheel is. Een eenduidige, homogene woonomgeving opdat er sprake is van maximaal buitenplezier. Arjan Brok Tuin & Zwembad tekent daarvoor! Wat onze dienstverlening betreft: wij leveren een hoge mate van creatief vermogen om slimme, duurzame en originele buitenoplossingen te creëren. Het hele jaar rond, want dankzij innovatieve producten en diensten kan de tuin tegenwoordig binnen ieder jaargetijde aangelegd worden.

Met een deskundig team leveren we vakwerk in tuin- en zwembadinrichting, ongeacht de grootte van een klus. 

TEAM

Tuin- en zwembad­specialisten

Arjan Brok
Tuin & zwembad creator
Edwin van de Sande
Voorman / allround hovenier
Benjamin Nagel
Zwembad- tuintechnicus / hovenier
Frank den Brok
Werkvoorbereider / hovenier
Angelique van de Wetering
Hovenier / specialisme onderhoudswerkzaamheden tuinen
Klaas Ceelen
Stratenmaker / specialisme sierbestrating en ondersteuning hoveniers
Wat kunnen we voor jou betekenen?

Misschien weet je al wat je precies geregeld wilt hebben in jouw buitenomgeving. Wellicht twijfel je nog, of ben je sowieso benieuwd welke mogelijkheden en ideeën wij voor jouw tuin en/of zwembad hebben. Stel ons gerust op de proef. Vraag een vrijblijvend en bovenal inspirerend gesprek aan.