Vakman­schap

Vakspecialisten met oog voor jouw belangen; dat kenmerkt het Arjan Brok-team. Allen professionals binnen hun vakgebied: van tuinontwerp tot stratenmaker, van technisch installateur tot hovenier. We zijn jou heel graag van dienst. 

Aanleg

Aanleg van jouw tuin en zwembad

Hoe we werken bij Arjan Brok om jou het maximale buitenplezier te bezorgen? Ons vakkundig team werkt op een heldere en doordachte wijze. Het proces kan er daarbij als volgt uitzien:

1. Oriënterend gesprek

Arjan Brok komt graag, vrijblijvend, bij je langs voor een oriënterend gesprek. We vinden het belangrijk om de situatie ter plaatse goed in te kunnen schatten en een helder beeld te krijgen van de wensen en verwachtingen van de nieuwe tuin. Jouw tuin wordt ter plaatste daarom goed bekeken en je wordt direct voorzien van advies en inspiratie voor jouw droomtuin, met of zonder zwembad. Op basis van onze jarenlange ervaring ontstaan er dan al snel creatieve en originele oplossingen.

2. Ontwerp

Na het oriënterend gesprek en een uitgebreide inventarisatie start de ontwerpfase. Alle wensen en verwachtingen komen tezamen in het ontwerp. Indien er ook gekozen wordt voor een zwembad, zorgen we ervoor dat er een goede balans ontstaat tussen het zwembad en de rest van de tuin. Een 2D ontwerp, opgeluisterd met sfeerbeelden, geeft een uitstekend beeld van hoe de nieuwe tuin eruit komt te zien. Arjan Brok hanteert vaste tarieven voor deze ontwerpen, afhankelijk van de grootte van de tuin.

3. Functioneel ontwerp

Op basis van het 2D ontwerp (dat desgewenst nog uitgebreid kan worden tot een 3D ontwerp) maken we een functioneel ontwerp. Dat is een ontwerpplan met een overzicht van materialen, specificaties en bijzonderheden. Het functioneel ontwerp wordt voorzien van een offerte. Op basis van definitieve wensen en verwachtingen kunnen onderdelen toegevoegd, weggelaten of aangepast worden.

4. Aanleg

Na een akkoord op het definitieve ontwerpplan en de offerte gaat het team van Arjan Brok aan de slag met de uitvoering. Tijdens de uitvoeringsfase wordt het ontwerpplan uiterst zorgvuldig nageleefd. Alles komt exact overeen met de vooraf gemaakte keuzes, opdat de werkelijkheid naadloos overeenkomt met de verwachtingen en afspraken. Dat wordt door de professionals van Arjan Brok gegarandeerd. We werken met een eigen team dat veel ervaring heeft in de aanleg van zowel tuinen als zwembaden.

Tuinhuizen en meer…

Alles dat bijdraagt aan jouw buitenplezier, dat krijgt onze aandacht. Dus van tuinontwerp tot aanleg, van bloembol tot zwembad, van bestrating tot onderhoud, van poolhuis tot welke uitvoering tuinhuis dan ook… Zeg dus maar gerust: bij  Arjan Brok Tuin en Zwembad bieden we je van A tot Z tuinplezier. Je kan alles door ons ineens uit laten voeren, als geïntegreerd totaalplan. Je kunt ons ook inzetten op een individueel onderdeel. Hoe en wanneer jij het ook wil: komt voor mekaar!

ab-emp-hr_013__DSC2642
ONDERHOUD
Ook de renovatie van jouw zwembad is bij ons in goede handen...
IMG-20180529-WA0006

Onderhoud tuin en zwembad

Je hebt je tuin aan laten leggen. Met of zonder zwembad. Een mooi resultaat waar je blij van wordt en waar je lang van wilt genieten. Om je tuin en zwembad mooi te houden is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Het onderhoud is een specialistische taak. Dit loopt veelal samen met de verschillende seizoenen. Een zwembad dien je bijvoorbeeld zomer- en winterklaar te maken. En diverse planten en bomen moeten op de juiste momenten worden gesnoeid.
Dit alles vraagt om kennis en de juiste materialen. De vakmensen van Arjan Brok nemen het onderhoud van jouw tuin en zwembad graag van je over. Wij weten als geen ander wat er nodig is om je tuin of zwembad het hele jaar in goede conditie te houden. We hebben hier veel ervaring in en zorgen ervoor dat je zorgeloos van jouw tuin kunt genieten. Het hele jaar door!