Aanleg tuin
en/of zwembad

Je wilt graag een mooie tuin, maar weet niet hoe je dit nu moet aanpakken? De aanleg van een tuin of zwembad begint met een ontwerp. Misschien heb je zelf al wat ideeën voor ogen? Of juist helemaal niet en laat je je graag verrassen? Wij komen langs om de situatie te bekijken en aan de hand daarvan kijken we naar de mogelijkheden en haalbaarheid. We luisteren goed naar alle wensen en overleggen nauw met je samen zodat jouw droomtuin werkelijkheid kan worden!

Een tuinontwerp wordt natuurlijk pas tastbaar wanneer de aanleg begint. Doorgaans hoeft er weinig meer te worden bijgesteld aan de goed doordachte plannen. In de door ons gemaakte werkomschrijvende offerte wordt tot in de fijnste finesse omschreven wat we allemaal gaan doen zodat je exact weet wat er gaat gebeuren. Daarnaast hebben de vakmensen binnen Arjan Brok ieder hun eigen specialisme. Door een heldere communicatiestructuur worden werkzaamheden naadloos op elkaar afgestemd. We werken altijd gefaseerd, gestructureerd en de uitvoering wordt nauwgezet bewaakt door de uitvoerder. Hierdoor wordt ieder ongemak of oponthoud voorkomen.

Succes zit ‘m in de details. Dat geldt zeker bij de aanleg van jouw tuin of zwembad. De kleinste details kunnen bepalend zijn voor jouw buitenplezier. Daarom houdt Arjan Brok Buitengewoon plezier zowel bij de aanleg van een tuin als zwembad de uitvoering geheel in eigen hand. Dat betekent één aanspreekpunt, de kortst denkbare lijnen en het volledig in-control zijn. Ook bij eventueel gedeeltelijke uitbesteding van heel specifieke onderdelen blijven we nauw bij het project betrokken.

Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van je tuin aan te pakken. Of denk eens aan je voortuin. Van beplanting tot schutting en van gazon tot terras of tuinpad. We denken graag met je mee, houden van aanpakken en zorgen er met plezier voor dat je zo snel mogelijk van je tuin kunt genieten!

Onderhoud tuin
en/of zwembad

Je hebt je tuin laten aanleggen. Met of zonder zwembad. Een hartstikke mooi resultaat waar je blij van wordt en waar je natuurlijk lang van wilt genieten. Daarom is het belangrijk om je tuin en/of zwembad dan ook goed te onderhouden.

Het onderhoud van een tuin en/of zwembad is een specialistische taak. Het vraagt om kennis en de juiste materialen. Denk bijvoorbeeld ook aan de verschillende seizoenen. Weet jij wanneer je wat moet doen? Hoe maak je je zwembad zomer of winterklaar? Waar moet je allemaal op letten en rekening mee houden? Wanneer moet welke plant gesnoeid worden? Of wat is de beste tijd om nieuwe beplanting aan te leggen? En hoe zit het met je gazon? De vakmensen van Arjan Brok nemen deze taak graag van je over. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is wanneer je tuin en/of zwembad er niet zo netjes bij ligt als je zou willen. Wij beschikken over alles wat nodig is om je tuin en/of zwembad het hele jaar door in goede conditie te houden. Een goed onderhouden tuin en/of zwembad zorgt voor meer woonplezier.

Wil je graag vrijblijvend advies ontvangen over het onderhoud van jouw tuin en/of zwembad? We komen graag bij je langs. Wacht dus niet langer en maak gauw een afspraak zodat we samen kunnen zorgen dat jij zowel in de zomer als in de winter kunt genieten van jouw goed onderhouden tuin en/of zwembad!

Benieuwd naar hoe wij van jouw tuin
iets unieks kunnen maken?