T 0486 414 338
E arjan@arjanbrok.nl
Mijn account

Aanleg tuin
en/of zwembad

Wil jij je tuin binnenkort flink aanpakken? Door de vele mogelijkheden zie je door de bomen misschien het bos niet meer. Hoe moet je dat nu verder aanpakken? Daar komen wij bij kijken. Wij helpen je namelijk graag op weg naar jouw droomtuin. De aanleg van een tuin en/of zwembad begint met een ontwerp. Heb je zelf al wat ideeën voor ogen? Of laat je je liever verrassen? Wij komen langs om de situatie te bekijken en aan de hand daarvan kijken we naar de mogelijkheden en haalbaarheid. We luisteren goed naar alle wensen en overleggen nauw met je samen zodat jouw perfecte tuin werkelijkheid kan worden!

Natuurlijk wordt een tuinontwerp pas écht tastbaar wanneer de aanleg begint. In de door ons gemaakte gespecificeerde offerte wordt tot in de puntjes omschreven wat we allemaal gaan doen. Er hoeft doorgaans weinig meer te worden bijgesteld aan de goed doordachte plannen. Op deze manier weet je exact waar je aan toe bent en wat wanneer gaat gebeuren. Daarnaast hebben de vakmensen binnen Arjan Brok ieder hun eigen specialisme. Door een heldere communicatiestructuur worden werkzaamheden naadloos op elkaar afgestemd. We werken altijd gefaseerd, gestructureerd en de uitvoering wordt nauwgezet bewaakt door de uitvoerder. Hierdoor wordt ieder ongemak of oponthoud voorkomen. Daarmee bespaar je tijd én kosten.

Succes zit ‘m in de details. Dat geldt zeker bij de aanleg van jouw tuin en/of zwembad. De kleinste details kunnen bepalend zijn voor jouw buitenplezier. Daarom houdt Arjan Brok Buitengewoon plezier zowel bij de aanleg van een tuin als zwembad de uitvoering geheel in eigen hand. Dat betekent één aanspreekpunt, de kortst denkbare lijnen en het volledig in-control zijn. Ook bij eventueel gedeeltelijke uitbesteding van heel specifieke onderdelen blijven we nauw bij het project betrokken.

Liever een deel van je tuin aanpakken? Dat kan natuurlijk ook. Van schutting tot verlichting en van gazon tot beplanting. Of wat denk je van je terras of tuinpad? En vergeet je voortuin niet? We denken graag met je mee, houden van aanpakken en zorgen er met plezier voor dat je zo snel mogelijk van je tuin kunt genieten!

Onderhoud tuin
en/of zwembad

Je hebt je tuin laten aanleggen. Met of zonder zwembad. Een hartstikke mooi resultaat waar je blij van wordt en waar je natuurlijk lang van wilt genieten. Daarom is het belangrijk om je tuin en/of zwembad dan ook goed te onderhouden.

Het onderhoud van een tuin en/of zwembad is een specialistische taak. Het vraagt om kennis en de juiste materialen. Denk bijvoorbeeld ook aan de verschillende seizoenen. Weet jij wanneer je wat moet doen? Hoe maak je je zwembad zomer of winterklaar? Waar moet je allemaal op letten en rekening mee houden? Wanneer moet welke plant gesnoeid worden? Of wat is de beste tijd om nieuwe beplanting aan te leggen? En hoe zit het met je gazon? De vakmensen van Arjan Brok nemen deze taak graag van je over. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is wanneer je tuin en/of zwembad er niet zo netjes bij ligt als je zou willen. Wij beschikken over alles wat nodig is om je tuin en/of zwembad het hele jaar door in goede conditie te houden. Een goed onderhouden tuin en/of zwembad zorgt voor meer woonplezier.

Wil je graag vrijblijvend advies ontvangen over het onderhoud van jouw tuin en/of zwembad? We komen graag bij je langs. Wacht dus niet langer en maak gauw een afspraak zodat we samen kunnen zorgen dat jij zowel in de zomer als in de winter kunt genieten van jouw goed onderhouden tuin en/of zwembad!

Vanaf heden hebben wij ook een zwembad webshop voor al jouw zwembadbenodigdheden

Zwembad
laten renoveren?

Zwembadrenovatie

Uren voor het uitgraven, het ontwerpen en het aanvragen van vergunningen hoeven niet meer gemaakt te worden. Wij horen je al denken: komt elke type zwembad in aanmerking voor zwembadrenovatie? In principe is het antwoord hierop: ja! Uiteraard is elke situatie anders en speelt het bijhouden en onderhouden van jouw huidige zwembad hierin ook een grote rol. Neem voor de zekerheid contact op met jouw zwembadspecialist. Wij geven advies op maat over de mogelijkheden en de kosten voor de renovatie van jouw zwembad.

Benieuwd naar hoe wij van jouw tuin
iets unieks kunnen maken?