Vacature stratenmaker

Word jij onderdeel van ons team voor de aanleg van een droomtuin. Maak de mensen blij en voel de waardering aan het einde van je project. Als stratenmaker ben je onderdeel van ons team bij het aanleggen van tuinen voor particulieren. Je zal geen meters gaan leggen maar je gaat aan de slag met precisiewerk door het ontworpen ontwerp aan te leggen bij de klanten. Je zal veel gaan werken met keramische tegels, de aanleg van sierbestrating maar ook de aanleg van zwembadtegels.

Jij gaat fulltime aan de slag en elke ochtend start je gezamenlijk met het team op om 07:00 uur met een bakkie koffie. Je laad de bus in met de nodige apparatuur en rijdt zelfstandig naar de klant. Je gaat alleen naar de klant of samen met collega’s. Waar Arjan Brok zich in specialiseert is het leveren van het totaal pakket. Je werkt dan samen met collega’s die de tuinaanleg voorzien en jij zal de aanleg van tegels verzorgen. Er is ook een projectleider die zal zorgen dat alles in goede banen verloopt.

Wij zoeken een nieuwe collega stratenmaker om ons team te versterken bij voorkeur met werkervaring als stratenmaker. Je bezit een geldig VCA of bent bereid om deze te behalen. Een B rijbewijs. Je kan zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Uden, Schaijk, ’s-Hertogenbosch of Nijmegen zodat de reisafstand naar Berghem goed te doen is.

Wij bieden:

  • Een salaris tussen de €2500 en €3500 bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring en opleidingen;
  • 8% vakantiegeld en pensioenopbouw;
  • Aangesloten bij de cao voor hoveniers en groenvoorzieners;
  • Een fulltime of parttime baan van minimaal 32 uur;
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden zodat je kan werken met de nieuwste techniek binnen de meet en regeltechniek;
  • Jaarlijks verschillende team uitjes zoals een borrel of actieve middag in de vorm van karten.

Ben jij enthousiast en wil je samen met ons team klanten een wauw effect bezorgen. Dan komen wij graag met jou in contact. Je kan Denise bellen of appen bij vragen via 06-51859324. Je kan haar ook een email sturen naar denise@ondernemingswaarde.com.