Renovatie zwembaden

Is jouw zwembad flink verouderd en toe aan (gedeeltelijke) vervanging? Een zwembadrenovatie biedt dan uitkomst. Daarmee voorkom je dat een compleet nieuw zwembad aangelegd hoeft te worden. Dat bespaart materialen, tijd en geld. Bij Arjan Brok herstellen we jouw zwembad als nieuw.
RENOVATIE ZWEMBADEN

Zwembad vakkundig gerenoveerd

Heb je er twijfels over of je gaat voor het vervangen of renoveren van jouw zwembad? Kies dan beslist voor een zwembadrenovatie. Renovatie is namelijk kostenbesparend. Zo hoeft bijvoorbeeld het oude bad niet verwijderd hoeft te worden.

Niettemin kan een zwembadrenovatie nog best een flinke klus zijn. Arjan Brok zal daarom altijd eerst ter plaatse een inventarisatie maken om vast te stellen wat de renovatie behelst.

Aan de hand van een plan kan aansluitend de renovatie worden ingepland en uitgevoerd. Vaak beperkt de zwembadrenovatie zich niet tot het renoveren van het zwembad zelf. Aandacht gaat ook frequent uit naar omliggende tegels en dergelijke. 

Je hebt natuurlijk een ideaalplaatje voor ogen bij de renovatie van jouw zwembad. Daar weten we bij Arjan Brok als geen ander raad mee. Elk verouderd zwembad maken wij weer als nieuw. Daarin kunnen we al jouw nieuwe wensen voor het zwembad meenemen. Wil je de uitvoering met een loungeplateau, jetstream of (geïntegreerde) rolafdekking? Ronde of rechte trappen in de hoek of liever over de gehele breedte? Wat jij ook wenst: het komt bij ons perfect in orde.

Dé specialist in de renovatie van zwembaden

Bij zwembadrenovatie komt doorgaans best veel kijken. Het (gedeeltelijk) vervangen van het metselwerk, het herstellen of vernieuwen van de folie en/ of de zwembadrand, het repareren of vervangen van (onderdelen van) de technische installatie… Zomaar enkele voorbeelden. Al dit werk vraagt om de inbreng van de renovatievakman.
Daarover beschikt Arjan Brok Tuin & Zwembad. Zo ben jij ervan verzekerd dat het herstel professioneel, effectief en efficiënt wordt uitgevoerd. Dat voorkomt teleurstelling, en je bent verzekerd van de uitvoering zoals je die voor ogen had. Zo ben je weer ongekend langdurig verzekerd van ongecompliceerd zwembadplezier.
We komen graag bij jou thuis kijken voor een vrijblijvend advies...

Wat kost een zwembad­renovatie?

Je zult begrijpen: ieder zwembad is anders en dat geldt dus ook voor de renovatie. De kosten van zwembadrenovatie vallen altijd lager uit dan die bij het plaatsen van een compleet nieuw zwembad. Soms zorgen beperkte aanpassingen en werkzaamheden al voor een zwembad dat weer 100% functioneert en naar wens is. Het komt ook voor dat er veel grotere veranderingen moeten worden doorgevoerd. Daarom is een inventarisatie ter plaatse echt noodzakelijk om jou het gewenste inzicht te verschaffen. Neem daartoe gerust vrijblijvend contact op.
AANLEG
IMG-20180529-WA0021

Bestaand zwembad vakkundig gerenoveerd

Heb je een bouwkundig, kunststof of foliezwembad, en zijn er mankementen aan de orde? Ziet het zwembad er gewoon niet meer zo mooi uit? Of wil je het zwembad aanpassen met nieuwe, moderne toebehoren? Dan is het tijd voor een zwembadrenovatie! Het is natuurlijk belangrijk dat de zwembadrenovatie plaatsvindt overeenkomstig jouw wensen en verwachtingen. Neem daarom contact op met de zwembadrenovatiespecialist: Arjan Brok. Enorm veel zwembaden zijn door ons al hersteld en voorzien van nieuwe materialen, toepassingsmogelijkheden en uitvoeringen. 

IMG-20180529-WA0009

Kunststof zwembaden

Soms is het vervangen van een zwembad door een kunststof zwembad interessanter dan een uitgebreide renovatie. Bij Arjan Brok doorzien we als geen ander waar het omslagpunt ligt. Daar kunnen we in voorkomend geval ook direct op anticiperen. Goed om te weten, want zo heb je gegarandeerd altijd de beste oplossing.