Tuinhuizen

Een tuinhuis, poolhouse, overkapping en/ of veranda? Dat is een slimme investering! Je hebt er al direct na plaatsing veel plezier van. Bovendien verhoogt het de waarde van je woning. Waar je ook voor kiest: bij Arjan Brok Tuin & Zwembad weten we er raad mee. 

TUINHUIZEN

De voordelen van een extra ruimte buiten

Uitbreiding van de tuin met een bijvoorbeeld een (volledig af te sluiten) veranda of tuinhuis biedt ontzettend veel mogelijkheden. Wat dacht je van kantoorruimte, een extra logeerkamer of plek om jouw hobby uit te voeren? Heb je veel spullen, zoals gereedschap, fietsen of klusmateriaal? In een tuinhuis kun je het allemaal kwijt. Als het tuinhuisje voldoende groot is, dan kan je het ook als extra overdekte zitruimte in de buitenlucht benutten. Mogelijkheden genoeg! 

Welke mogelijkheden zijn er?

Tuinhuis

Het plaatsen van een tuinhuis of blokhut geeft veel voordelen. Het ziet er fraai uit en is ook heel praktisch. Een blokhut zorgt ook voor extra ruimte. Kies je voor een uitvoering met overkapping, dan creëer je een extra terrasje. Er valt veel te kiezen. Van cottagestijl tot strak design in metaal… Het is allemaal mogelijk! 

Poolhouse

Poolhouses zijn er in talloze verschillende afmetingen en stijlen. Momenteel is de moderne versie opvallend populair: een luxe overkapping die jouw tuin en zwembad verder upgraden. Zo’n poolhouse valt naar eigen smaak in te richten. Denk aan een bar of buitenkeuken. Wat de kleur betreft is er ook veel mogelijk.

Overkapping

Er zijn vele soorten van overkappingen. Ze zijn er ook in alle maten en uitvoeringen. Zo is een tuinkamer de overkapping die volledig af te sluiten is met (glazen) voor- en zijwanden. Deze kan vrij in de tuin staan, en ook tegen de gevel van je huis. Welke overkapping je ook kiest: je bent beschermd tegen weer en wind!

Veranda

Kies je voor een leefveranda, woonveranda, werkveranda, open of dichte veranda… Er valt viel te kiezen, als het over veranda’s gaat. Het aanbod aan verandastijlen is heel gevarieerd. Je bent er dus van verzekerd dat er altijd wel een veranda is die perfect bij jouw woning past. Laat je door ons inspireren.
We komen graag bij jou thuis kijken voor een advies op maat.

Wat kost een tuinhuis?

Er zijn al tuinhuizen voor enkele honderden euro’s. Het heeft allemaal te maken met de grootte, het materiaal en de afwerking. Na een korte inventarisatie kunnen we je heel vlot een vrijblijvend voorstel doen, soms zelfs al direct. Maak maar gelijk een afspraak.

ONTWERP EN AANLEG
ARJAN BROK SCHOUTEN

Maatwerk tuinhuis, professioneel vervaardigd

Elk tuinhuis (overkapping, prieel, veranda, berging, tuinkantoor, et cetera) wordt door Arjan Brok op specifiek gewenste afmetingen, houtsoort(en) en (dak)vorm gemaakt. Dat betekent dat werkelijk bijna alles mogelijk is. Jouw wensen staan dan ook volledig centraal. Zo weet je zeker dat het naadloos past bij jou en jouw omgeving. En zo ben je ervan verzekerd dat maatwerk staat voor ‘op maat genieten’. Laat je informeren over de bijzonderheden.

Renders versie 2_Photo - 8

Uniek ontwerp

Iedere woning, iedere tuin én bovenal iedere bewoner is uniek. Waarom zou dan een standaardoplossing voor een tuinhuis (of andere uitbreiding van ruimte) voldoen? Een optimale uitvoering vraagt dan ook om optimaal ontwerp. En dat betekent een uniek ontwerp. Laat Arjan Brok jouw ontwerp verzorgen. Daar word je heel blij van!