Het einde tuinseizoen 2023 is daar! Nu op weg naar 2024.
Het einde tuinseizoen 2023 is daar! Nu op weg naar 2024.

De winter raakt steeds meer zichtbaar in onze tuinen. Vallende bladeren, minder groen, hier en daar nog herfstkleuren… Het in de tuin verblijven, buiten eten en BBQ-en zit er voorlopig even niet meer in. Laten we daarom alvast dromen over de mogelijkheden voor 2024. Heb je dit jaar gemerkt dat er best wel wat verbetering kan plaatsvinden of dat je misschien zelfs wel toe bent aan een volledige nieuwe tuin? Gingen je gedachten uit naar een eigen, ingebouwd zwembad? Een gezellige veranda wellicht? Arjan Brok helpt je daar graag bij. Hier alvast een inspirerende opsomming van diverse mogelijkheden.

Tuinhuis

Zoek je in jouw tuin een plekje om je terug te trekken of om ’s avonds nog een lekker drankje te doen met je partner of vrienden? Denk dan eens aan een tuinhuisje, veranda, pool house of een overkapping. Uitbreiding van de tuin met bijvoorbeeld een (volledig af te sluiten) veranda of tuinhuis biedt ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt er je eigen kantoorruimte creëren of zelfs een plek voor een logeerkamer. Is er genoeg ruimte? Dan kan je het ook als overdekte zitruimte in de buitenlucht benutten. De mogelijkheden zijn legio. Kortom, realiseer een grandioze upgrade van jouw buitenplezier dankzij een extra ruimte. 

Zwembad

Als je voor een zwembad gaat zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn kunststof zwembaden eenvoudig te plaatsen en vergen ze weinig onderhoud. Je kunt gaan voor een maatwerk bad in diverse kleuren met een uitbreiding zoals trappen. Ook verlichting is mogelijk. Een bouwkundig zwembad is een ingebouwd betonnen of gemetseld zwembad. Deze wordt ter plaatse volledig op maat gemetseld of gestort en bekleed met een zwembadfolie. Je hebt totale vrijheid als het gaat om ontwerp en technische innovaties. Ook een bouwkundig zwembad gaat levenslang mee. Welke keuze je ook maakt: met een Aura overkapping beveilig je het zwembad actief voor kinderen en dieren. Heb je al een ingebouwd zwembad maar is deze verouderd of zijn er defecten? Dan is een zwembadrenovatie raadzaam. Door op tijd je zwembad te renoveren voorkom je ongemak en bespaar je op onnodige kosten. 

3D ontwerp

Om een nieuwe tuin te realiseren kan er een 3D ontwerp worden gemaakt dat je meeneemt in de mogelijkheden van jouw nieuwe tuin. Arjan Brok ontwerpt deze 3D tekeningen om voor jou een perfecte en passende tuinoplossing te creëren. Er wordt samen gekeken naar de wensen en mogelijkheden. Dit wordt vervolgens omgezet naar een 3D ontwerp. Zo weet je exact vóór uitvoering of de nieuwe tuin volledig aansluit op jouw verwachtingen. Succes verzekerd. 

Aan de slag voor 2024

Ben jij nu nieuwsgierig naar de mogelijkheden in jouw tuin? Het enige dat je hoeft te doen is een berichtje te sturen naar info@arjanbrok.nl. Wij komen met plezier én helemaal vrijblijvend bij je langs om de situatie te bestuderen, naar je wensen te luisteren en advies te geven. Het belooft een mooi ’24 te worden.