2-DSC_3023-1024x680
Zo creëren wij het tuinontwerp van uw dromen

Natuurlijk wilt u volgend jaar lente en zomer weer grenzeloos genieten in eigen tuin. Dan is het nu de perfecte tijd om uw droomtuin te realiseren. Samen bekijken we in een inventarisatiegesprek wat de mogelijkheden zijn. Hoe wij te werk gaan om het tuinontwerp van uw dromen te creëren leest u in deze blog!

Weet u dat…
… juist het najaar zeer geschikt is voor de vlotte aanleg van tuin en zwembad? Het grondwater staat laag en de ondergrond is een stuk droger. Ideale omstandigheden om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden! Voorafgaand brengen wij uw langgekoesterde wensen in kaart. Het resultaat: een doordacht tuinontwerp, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke situatie en woonomgeving. We kijken bij het creëren van het tuinontwerp van uw dromen o.a. naar de volgende punten:

1. Geheel op maat gemaakt
Ten eerste: welk tuinontwerp het ook wordt, het staat voorop dat dit ontwerp bij u, uw levensstijl, eventuele gezinssituatie en uw woonomgeving moet passen. Onze specialisten zijn volledig thuis in de vertaling van uw persoonlijke wensen en dromen naar een functioneel tuinontwerp dat past binnen voor u haalbare budgettaire kaders. Binnen dit beschikbare budget streven we naar maximaal tuinplezier voor u!

2. Unieke persoonlijke visie
Uiteraard blijft het niet bij een functioneel tuinontwerp; een geslaagde en levendige tuin ontstaat volgens ons alleen wanneer uw persoonlijke wensen en dromen centraal staan. Dus zonder budget of comfort voor u uit het oog te verliezen, creëren wij een tuinontwerp dat geheel bij u past. Niet voor niets is onze filosofie dat een tuin nooit zomaar een tuin is, maar een verlengstuk van ons binnenleven.

3. De gouden combinatie van tuin en zwembad
We streven ernaar van uw tuinontwerp een harmonieus geheel te maken, waarin u grenzeloos tot rust komt. Dit doen we door verschillende elementen – nieuwe vormen, materialen, bloemen en planten – op elkaar af te stemmen. We zijn gespecialiseerd in tuinontwerpen in combinatie met een zwembad. Tuin- en zwembadontwerp passen we moeiteloos in elkaar, zodat deze een gouden combinatie vormen. Naast het zwembad geven we vorm aan de harmonieuze tuin door u te adviseren over de tuin als buitenkamer, bijvoorbeeld door een gezellige zithoek te creëren, met of zonder buitenhaard of terrasoverkapping. Gaat u voor dit totaalplaatje dan brengt het zwembad luxe en koel vertier en de omliggende tuin wordt een deken van warmte en sfeer.

4. Een groen en toekomstbestendig ontwerp
Ook fijn: we houden rekening met en doen recht aan het buitenleven rondom uw huis. Zo maken wij uw tuin toekomstbestendig: biodiversiteit en een goede waterhuishouding zijn belangrijke aspecten van onze tuinontwerpen. Hierdoor wordt uw tuin watervriendelijk. Naar ons idee hartstikke noodzakelijk gezien het veranderende klimaat met zeer natte en droge perioden. Ook zijn onze specialisten bekend met de kenmerken en eigenschappen van alle onderdelen binnen de beplanting. Zodoende zal uw tuin met de realisatie van een goed tuinontwerp veranderen in een ware beleving, ieder seizoen opnieuw!

Wilt u graag aan de slag met uw tuin en hebben we u overtuigd? Laat dan vandaag nog het tuinontwerp van uw dromen realiseren door onze tuin- en zwembadspecialisten. Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken!