test

ZWEMBAD AANLEG

Het aanleggen van een zwembad in uw tuin vraagt om het oog van een specialist. Met Arjan Brok Buitengewoon plezier bent u verzekerd van de perfecte zwembadaanleg. Aan de hand van een inventarisatiegesprek starten we met het maken van een doordacht ontwerp. Hierbij wordt onder andere gekeken naar wel type zwembad bij u, uw tuin en uw budget past. Met het ontwerp brengen wij alle mogelijkheden voor u in kaart.

Wilt u dit jaar werkelijk flink genieten van de zomer in uw eigen tuin, dan is het totaalpakket van Arjan Brok een interessante optie voor u. Het zwembad en de tuin kunnen elkaar namelijk, als er sprake is van een doordacht ontwerp, enorm versterken. Naast de aanleg van een zwembad, wordt er ook een geheel nieuw ontwerp gemaakt voor de omliggende tuin. Zo kunt u door de toevoeging van nieuwe vormen, materialen, bloemen en planten, een buitenhaard of terrasoverkapping, een maximale sfeer toevoegen aan uw tuin. Op die manier creëert u een plekje waar buitengewoon genieten echt centraal staat.

zwmbadplein zwembaden ontwerp en aanleg
Arjan Brok is deelnemer aan Zwembadplein.nl, een overkoepelende groothandel voor geselecteerde dealers en hun producten.

Praktische opzetbaden

Allereerst zijn er de opzetbaden. Deze kunnen voor een relatief lage prijs ook in de grond worden verwerkt. Opzetbaden zijn er tot 8 meter doorsnede en in diverse ovale maten tot 8 mtr.x 4 mtr. Ze kunnen zowel door zelfbouw als onder begeleiding worden gerealiseerd.

bouwkundige baden

Dan zijn er de bouwkundige baden, gemetseld of gestort. Ze worden bekleed met zwembadfolie en zijn voorzien van allerlei technische innovaties. Bouwkundige baden zijn in vrijwel iedere maat en vorm te realiseren. De meest gangbare formaten zijn 8 x 4 en 10 x 5 meter.

polyester baden

Dit zijn meestal prefab baden in diverse maten en uitvoeringen (u kunt kiezen uit maar liefst 26 verschillende modellen). Alle baden kunnen voorzien worden van verwarming, waterbehandelingsapparatuur, afdekkingen et cetera. Het is ook mogelijk om polyester baden in grotere uitvoeringen te leveren. Deze worden dan door de fabrikant ter plekke in segmenten gemonteerd. Met polyester bouw is de omlooptijd van uw project heel kort!