Haal vanaf nu alles uit uw tuin
Haal vanaf nu alles uit uw tuin!

Binnen en buiten zijn steeds meer één geheel geworden. De tuin wordt de laatste jaren nadrukkelijker als woonkamer ervaren. De heerlijke zomeravonden brengen wij allen graag door in de tuin. Ook als de weersomstandigheden wat minder zijn, verblijven we graag buiten onder de overkapping. Een terraskachel of tuinhaard biedt in die gevallen uitkomst, zodat het aangenaam toeven blijft.

Uw binnenruimte oogt groter
We waarderen het buitenleven volop. Buiten wonen en koken zijn populair. De tuin krijgt daarom ook meer aandacht dan voorheen. Net als het interieur van de woning willen we de tuin fraai aankleden. Daartoe worden ook vele mogelijkheden geboden. Neem nu de tuinmeubelen. Veel aanbod zou bepaald niet misstaan in de woning. Ook mooi: trek het terras op gelijke hoogte met de vloer binnen! Beschikt u over natuursteen vloertegels in de woonkamer? Overweeg dan of deze tegels ook in de tuin toegepast kunnen worden. Kies anders tuintegels die erop lijken in vorm, kleur en formaat. Het zal hierdoor lijken of de kamer verder doorloopt. Daardoor oogt de binnenruimte groter.

Hout in uw binnen- en buitenkamer
Schilder de schutting die aan de binnenmuur grenst exact dezelfde kleur. Het brengt niet alleen eenheid in de zichtlijnen, het verbindt de huiskamer en de tuin op de meest perfecte manier. De uitstraling kan versterkt worden met een zorgvuldig gekozen pergola of veranda. Heeft u veel hout in uw huiskamer, dan laat dit ook volop in de tuin terugkomen. Mogelijkheden hiertoe zijn bijvoorbeeld een vlonder van steigerhout of houten plantenbakken. Plaats planten, struiken en andere groen ook dicht bij de gevel. Hierdoor wordt de afstand tussen de tuin en binnenruimte tot een minimum verkleind.

Assistentie van de professionals
U merkt het: uw buitenplezier kan enorm toenemen als u de juiste keuzes maakt. Laat u daarbij zeker assisteren door professionals. Daardoor haalt u het maximale uit uw tuin. De hoveniers van Arjan Brok weten er wel raad mee. Wilt u even vrijblijvend van gedachten wisselen? Dat kan! Stuur dan nu een mail naar arjan@arjanbrok.nl.