Zwembad Onderhoud Webshop
Bestel snel en gemakkelijk via onze webshop

Sinds kort verkopen wij onze producten alleen nog via de webshop. Hier vind je alle artikelen voor het zwembad voor onbeperkt waterplezier in de eigen tuin. In de webshop tref je verschillende producten aan voor onderhoud,filtertechniek, verlichting en meet- en regeltechniek. Met deze producten zorg je voor het beste onderhoud van jouw zwembad, tuin en zwembad.

Onderhoud

Bij het aanleggen van een eigen zwembad komt natuurlijk onderhoud kijken. Gelukkig zijn hier praktische hulpmiddelen verkrijgbaar voor. Om de bodem goed te reinigen kun je gebruik maken van een bodemzuiger. De Dolphin Scoop Smart is daar een goed voorbeeld voor. Met deze handige automatische bodemzuiger wordt heel jouw zwembad schoon, en ook nog eens op de gemakkelijkste manier. Toch kan het gebeuren dat er bladeren en dergelijke in je zwembad valt. Kies voor het Shark oppervlakte schepnet om dit er eenvoudig uit te halen. Met dit schepnet haal je al het vuil van de bodem en het oppervlak. Als laatste niet onbelangrijk; de algenreiniger. Dit product doodt algen en draagt bij aan een verzekert je van een schoon en fris zwembad. Bovendien voorkom je algengroei.

Met die warme temperaturen in de zomer, verdampen onderhoudsproducten en lossen ze snel op. Het is daarom van belang om de pH-waarde en de chloorwaarde van je zwembadwater goed in de gaten te houden. De pH- waarde kun je onderhouden met Aqua Easy pH- en Aqua Easy pH+, de juiste pH-waarde is 7.2 zit tussen de 7.2 en de 7.6. Voor chloor wordt er een waarde van 1.0 en 2.5 mg/l geadviseerd. Hiervoor maak je gebruik van chloorgranulaat en chloortabletten. Met deze producten ben je verzekerd van zwembadwater dat bacteriën- en virussenvrij is.

Filtertechniek

Om je zwembad te filteren adviseert Arjan Brok filterglas. In onze webshop vind je meerdere soorten. Namelijk de AFM 1 Bio-resident Actief filter medium, deze is in 3 verschillende maten.

AFM is het enige product dat bacteriologische groei voorkomt in zandfilters. Wij raden dan ook AFM aan voor je filters. Na 24 uur is je water een stuk helderder. Een ander product dat wij graag gebruiken is zwembadzout, hiermee desinfecteer je het zwembadwater in combinatie met een zoutelectrolyse systeem en maak je het meteen schoon. Daarnaast is het zout zeer effectief in het bestrijden van bacterie-en algengroei. Het fungeert ook als vervanger voor chloortabletten of vloeibare chloor.

In onze productcatalogus vind je een uitgebreid overzicht van onze overige producten. Mocht je interesse hebben stuur dan een mailtje naar info@arjanbrok.nl of bel 0486-414 338. Heeft een online bestelling gedaan en wilt dit liever afhalen? Dat kan op afspraak. Dan spreken we graag een moment af voor jouw bezoek.