T 0486 414 338
E arjan@arjanbrok.nl
Mijn account
Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting helpt en ondersteunt u graag bij het herstellen van uw zwembad door middel van zwembadrenovatie.

Weer genieten in de zomer? Kies voor zwembadrenovatie!

Overweegt u een zwembadrenovatie? Bijvoorbeeld vanwege een lekkage, losgelaten of gebroken tegels of hardnekkig vuil? Achterstallig onderhoud aan uw zwembad kan door de jaren heen de nodige sporen achterlaten. De zwembadspecialisten van Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting komen voor u in actie. Ook wanneer u uw huidige zwembad wilt updaten is zwembadrenovatie een goede en betaalbare optie. In dit blog vertellen we u er meer over.

U denkt er vast nog weleens aan terug: de tijd waarin u eindelijk voor het zwembad van uw dromen koos en de realisatie ervan een feit werd. Momenten van eindeloos buitenplezier en luxe verkoeling lagen in het verschiet. Maar met die gedenkwaardige zomer(s) zijn ook de seizoenen verstreken en is het nodige onderhoud aan uw zwembad blijven liggen. Aankomend jaar heeft u zich echter voorgenomen weer te willen genieten. Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting helpt u bij het in ere herstellen van uw zwembad door middel van zwembadrenovatie!

Wanneer komt mijn zwembad in aanmerking voor zwembadrenovatie?

Zwembadrenovatie is het overwegen waard in twee gevallen. Ten eerste wanneer u kampt met achterstallig onderhoud, bijvoorbeeld vervuiling door mosvorming, lekkages of schade (denk aan gebarsten tegels). Maar ook wanneer uw zwembad niet meer up-to-date is en u liever niet opnieuw voor de aanschaf en aanleg van een nieuw bad kiest, is zwembadrenovatie een goede oplossing.

Bij achterstallig onderhoud is zwembadrenovatie vaak urgent(er), omdat de staat van uw zwembad gevaarlijke situaties kan opleveren. Die scherpe randen door gebroken tegels, dat wil natuurlijk niemand in zijn of haar tuin. Maar ook wanneer u de kleur van die tegels wilt vervangen of de technische installatie verouderd is, kunt u ervoor kiezen om uw zwembad op te laten knappen.

Tijd voor een zwembadrenovatie: wat te doen? 

In principe komt ieder type zwembad in aanmerking voor zwembadrenovatie. Voor een goed en duidelijk advies op maat omtrent zwembadrenovatie kunt u het beste contact met ons opnemen via onderstaand e-mailadres. Wij bekijken dan samen met u de situatie en mogelijkheden. Van een grondige renovatie tot het vervangen of opknappen van een bepaald onderdeel: onze zwembadspecialisten hebben de expertise in huis om uw renovatie snel en succesvol te laten verlopen, zodat uw zwembad vóór het voorjaar weer als nieuw is!

Tips voor het onderhouden van uw zwembad

Wanneer u regelmatig goed en degelijk onderhoud pleegt aan uw zwembad, evenals aan de technische installatie, kunt u nog lang van uw zwembad genieten en de kans op noodgedwongen renovatie van uw zwembad verkleinen. Wij bieden desgevraagd vaste onderhoudscontracten aan om u hierbij te ontzorgen. Daartoe behoort ook het winterklaar maken van uw zwembad; hiervoor hebben wij een handige checklist samengesteld.