Zwembad bouwen? Vroeg beginnen is het halve werk!

Wie er in de zomer van 2016 heerlijk wil genieten van een eigen zwembad, doet er verstandig aan om nu al te beginnen met de aanleg daarvan. Mensen denken vaak pas aan het bouwen van een zwembad, op het moment dat het weer gunstig is. Echter zijn maanden waarin het weer minder is, een veel betere optie.

Mensen wachten vaak met het bouwen van een zwembad op betere weersomstandigheden, maar is dit helemaal niet nodig. Met goed weer moet zwemplezier centraal staan, en niet de bouw van een zwembad. Het bouwen en ingraven van een zwembad vergt namelijk wat tijd en geduld. Aangezien er in de herfst en winterperiode toch niet wordt gezwommen, kan van deze overbodige tijd ideaal gebruik worden gemaakt. Arjan Brok zwembad en tuininrichting kan samen met u, werken aan het zwemplezier van 2016.

Maar hoe gaat dat bouwen nou in z’n werk? Het begint allemaal met een ontwerp, aan de hand van uw budget en wensen wordt er een persoonlijk ontwerp gemaakt. Dit geeft een beeld van hoe uw tuin er uit kan komen te zien. Aan de hand van het ontwerp wordt de aanleg van het zwembad in gang gezet. Binnen een termijn van slechts twee maanden, kan ook uw tuin zijn voorzien van een prachtig privé zwembad.

Uiteraard kan de termijn van realisatie verschillen per situatie. Bijvoorbeeld aan de hand van de huidige situatie en de bijkomende bijzonderheden voor aanleg van het zwembad. Hierbij te denken aan een vlakke tuin met opdracht voor een klein zwembad. Dit valt relatief sneller te realiseren dan wanneer de tuin eerst dient te worden ontdaan van een hoop planten en obstakels. Er kan vaak al snel een tijdsplanning worden gemaakt, zo komt u niet voor verrassingen te staan gedurende het aanleggen.

Een investering in een zwembad is een garantie voor jaren buitenplezier. Twijfelt u nog over de realisatie van uw privézwembad? Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting vertelt u graag vrijblijvend meer, over de mogelijkheden in uw tuin.