blog_ab_mei
Zo rustgevend kan het zijn!

De temperaturen zijn momenteel gunstig en in ons hoofd zitten we al helemaal in de vakantiestemming. Maar… de realiteit dringt alweer snel tot ons door. Het besef van de vele verplichtingen, de werkzaamheden en alle drukte. De vraag is echter; hoe creëren we een rustgevend, bijna vakantiegevoel binnen onze dagelijkse praktijk?

De meeste Nederlanders associëren rust met buiten. Het is geen toeval dat wij van Arjan Brok u hier uitgebreid over kunnen vertellen. Buitenplezier staat namelijk geheel in het teken van rust en ontspanning. Als uw tuin op de juiste wijze is ingericht, kunt u er onder alle weersomstandigheden rustgevend van genieten. Denk hierbij aan het s’ ochtends buiten met een kop koffie en de krant uw dag beginnen. Dit terwijl u zich bevindt in uw lounge set, bijvoorbeeld kleurrijk omringd door fraaie bloemen en planten. Of wellicht past het u vooral om na uw werk een verkoelende plons te wagen in uw privézwembad, geheel naar uw eigen wensen samengesteld. U kunt zelfs s’ avonds nog heerlijk nagenieten met familie of vrienden in uw buitenhuisje of onder uw terrasoverkapping.

Het rustgevende buitenplezier kent voor ieder een eigen invulling. Daarom is geen enkele tuin van Arjan Brok hetzelfde. Wij denken graag met u mee voor uw persoonlijk buitengewoon genietplan! Maak snel een afspraak voor een gesprek waarin we u met plezier inspireren; info@arjan-brok.nl