Arjan Brok zwembad
Zeven voordelen van een eigen zwembad


Wel eens gedacht aan een zwembad in uw eigen tuin? Dankzij slimme oplossingen is dat veel beter betaalbaar dan men vaak denkt. En… uw buitenplezier wordt er maximaal door gegarandeerd. We zetten voor u de belangrijkste voordelen op een rij.

1. Zwemmen wanneer u maar wil
Regen, hagel, storm… een baantje trekken kan altijd. Want kiest u voor een overkapping, dan kunt u ook in de winter gebruik maken van uw buitenzwembad. Heel ontspannend, en nog gezond ook.

2. Even alleen maar genieten
Allemaal hebben we het druk. Toch is het belangrijk dat u zich daar bij tijd en wijle aan onttrekt. Even het hoofd helemaal leeg-maken… U zult merken dat u veel beter in balans komt. 

3. Samen is zoveel leuker
Bij het zwembad kunt u heel eenvoudig een (buiten)keuken, bar, open haard of pool-house realiseren. Zo creëert u een prachtige plek om quality time door te brengen met vrienden en/ of familie. En u weet het: samen is zoveel leuker dan alleen!

4. Zeg maar dag tegen de calorieën
Met een zwembad in uw tuin of binnen kunt u dagelijks flink wat calorieën verbranden. Sowieso wordt het zwemmen vaak aanbevolen voor mensen die veel zitten. 

5. Altijd het mooie vakantiegevoel
Water geeft al bij de eerste blik gevoelens van ontspanning. Een compleet zwembad bezorgt u zelfs direct al het mooie vakantiegevoel. Dat gevoel krijgt u keer op keer van uw zwembad thuis. Wat kan het leven toch mooi zijn. 

6. Wel de lusten, maar niet de lasten
Natuurlijk wilt u volop genieten zonder ongemak. Daarom kunt ook u een onderhoudsabonnement afsluiten bij Arjan Brok. Dat houdt in dat u nauwelijks nog zelf iets hoeft te doen om het hele jaar rond lekker te wateren. 

7. Beperkt energieverbruik
Dankzij goede isolatie, eventuele solar- lamellen-afdekking en/ of zonnecollectoren, kunt u het energieverbruik tot een minimum reduceren. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.