Wat jij nodig hebt voor jouw zwembad, vind je in deze webshop.
Wat jij nodig hebt voor jouw zwembad, vind je in deze webshop.

Niets is zo aangenaam als jouw verblijf in je eigen tuin. Natuurlijk wil je dan wel dat de tuin er goed bij ligt, evenals jouw eventuele zwembad. Onze webshop beschikt over veel handige producten die bijdragen aan een lange levensduur van jouw zwembad. Zo zijn er verschillende meet- en filtertechnieken onmisbaar. Over welke producten hebben we het dan precies?

Filtertechniek zwembad

Een goed zwembadfilter is essentieel voor een zwembad. Wist je dat het filter dat je kiest zorgt voor een soepele, schone en gezonde werking van je zwembad? Door vuildeeltjes op te vangen, en gereinigd water via de zwembadpomp terug te voeren in het zwembadfiltersysteem, blijft je water heerlijk schoon. In onze webshop vind je de zwembadfilters AFM en filterzand, van de beste kwaliteit. Daarnaast zijn er ook producten om het zwembadwater te desinfecteren, zoals de ACO® die gebruik maakt van de energie van de zon of van UV licht.

Meet- en regeltechniek zwembad

Er gelden heel wat strenge hygiënische en kwaliteitsnormen aan zwembadwater. En terecht, want dit is om de gezondheid van de zwemmers te beschermen. Het is dus essentieel om te beschikken over betrouwbare en perfect functionerende meet- en regeltechniek. Een lekbak wordt bijvoorbeeld gebruikt om cans met chemische vloeistof in te plaatsen. Op deze manier zal er om wat voor reden dan ook tijdens een eventuele lekkage de vloeistof worden opgevangen. Dit voorkomt schade aan vloeren en andere spullen. De Vrij Chloor Elektrode kan helpen bij het meten van de concentratie Vrij Chloor in het water. Zo ben je op de hoogte van de kwaliteit van jouw zwembadwater.

Onderhoud

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor een schoon zwembad. Onderhoud is belangrijk voor de levensduur van je bad, en nóg belangrijker voor je eigen gezondheid. Door een goede filterpomp en de juiste waterbehandelingzorg je ervoor dat het water vrij van bacteriën is. En met een zwembadstofzuiger of schepnet verwijder je het grovere vuil uit het zwembadwater.

Heb je nog vragen over onze producten in de webshop? Neem gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@arjanbrok.nl.