Warm genieten in uw winterse tuin!

De winter is net begonnen in Nederland en de eerste koudere dagen hebben hun intrede al gedaan. In Nederland neemt de winter steeds meer in kracht af waardoor de temperatuur in deze periode blijft hangen rond de 10 graden. Heel af en toe wordt het vriespunt aangetikt, en dan voornamelijk ‘s nachts. Het voordeel van deze lagere temperaturen is dat u meer kunt genieten van uw tuin in de winter!

Uw loungeset hoeft niet direct naar binnen zodra de temperatuur daalt. Zolang uw zithoek voldoende uit de wind staat, zijn er genoeg mogelijkheden om buiten te genieten. Met een vuurkorf of Zweedse fakkel warmt u de plek in een mum van tijd op. Het vuur zorgt niet alleen voor warmte, maar verhoogt ook de sfeer. Rooster een aantal marsmallows boven het vuur, serveer een lekker hapje en drankje erbij en u heeft een geslaagde avond!

Zorg daarnaast dat u voldoende plaids, (nep)huiden en kleden heeft liggen. Vooral de winterse scandinavische printen geven uw loungegedeelte in de tuin direct een warm gevoel. Zet eventueel een aantal lampen of lantaarns buiten voor voldoende licht. Geniet van de heldere sterrenhemel of de rust die de nacht in uw tuin biedt.

Zo ziet u maar dat u niet direct een jacuzzi nodig heeft om in koudere tijden van uw tuin te genieten. Heerlijk warm buiten zitten is voor iedereen bereikbaar! Vraagt u zich af waar u het beste een zithoek kunt plaatsen in uw tuin? Neem dan contact op met Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting. Wij helpen u graag verder met de indeling van uw tuin zodat deze aan uw wensen voldoet.