Ultiem relaxen in je eigen tuin
Ultiem relaxen in je eigen tuin

Met dit warmer weer is er niks fijner dan je lekker terug te trekken in je eigen tuin en ultiem te relaxen. Of dit nu in je eigen zwembad is of lekker op je loungeset onder de overkapping bij een haard vuurtje. Voor iedereen geldt een ander manier van relaxen. Daarbij kan Arjan Brok helpen, door het realiseren van die ultieme rust in de tuin die bij jouw wensen passen.

Back to nature

Bij een mooie tuin om in te relaxen denk je snel aan groen, bloemen, planten, heggen en siergras. Het liefst zo groen mogelijk! Langzamerhand zet de trend van buiten loungen en relaxen door. Het verschil tussen huis en tuin wordt steeds kleiner, op deze manier begint de tuin meer op een comfortabele ‘groene zitkamer’ te lijken.

Knus en overdekt

Hoe fijn is het om in je eigen tuin knus onder een overkapping te genieten en te relaxen?!. Naast een tuin-overkapping kun je ook een overkapping plaatsen over je zwembad heen. Op deze manier kun je altijd genieten van jouw zwembad. Arjan Brok is trotse dealer van het merk AURA, dat elk zwembad kan voorzien van een overkapping.

Vakantiegevoel in je tuin

Er is niks fijner dan met dat warme weer een duik te kunnen maken in je eigen zwembad. Daarnaast kun je bij het zwembad heel eenvoudig een (buiten)keuken, bar, open haard of pool-house realiseren. Zo creëer je een prachtige plek om quality time door te brengen met vrienden en/ of familie. Als dat geen heerlijk vakantiegevoel geeft!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om het ultieme relaxen in jouw tuin te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op via info@arjanbrok.nl of bel naar 06 53754766  voor een afspraak.­ Tijdens een inventarisatiegesprek denken en doen we graag mee.