Tuinproject met zwembad en poolhouse – Nijmegen

Het totaalplaatje klopt helemaal

“Je kunt onze tuin het beste omschrijven als een combinatie van open, groen, ruimte om te ontspannen en te spelen voor de kinderen. We zijn heel tevreden over onze tuin. Het totaalplaatje klopt helemaal. Hoe het bij elkaar past en hoe overal over nagedacht is… dan is het toch lastig om de goede combinatie te vinden. Maar het is Arjan Brok gelukt. Er is gekozen voor strakke lijnen. Wij wilden ook veel groen. De verschillende onderdelen zijn op een logische plek geplaatst, waardoor je verschillende hoekjes creëert. Er is zodoende eveneens genoeg privacy gerealiseerd, mede door het gebruik van heggen op een slimme plek. Die combi is, denk ik, de grootste meerwaarde geweest! Het maakt de tuin zowel praktisch als esthetisch een plaatje.” 
Voor ieder moment van de dag wel een genietmomentje…
“Aan de achterzijde hebben we een veranda met glazen wanden gecreëerd, bij het zwembad. Daar hebben we het inmiddels een keukendeel geplaatst en een hoge eettafel met lounge-set, waar je tv kan kijken! We hebben in onze nieuwe tuin geen specifieke plek waar we veel gebruik van maken: het is met name de combinatie van de onderdelen die allen een functie hebben. Dat geldt ook voor het zwembad. In onze tuin vind je voor ieder moment van de dag wel een genietmomentje…”  
“We vonden de combinatie van zwembadaanleg en de realisatie van de totale tuin, inclusief onderhoud, een belangrijk aspect bij onze keuze voor de uitvoerende partij. Arjan Brok is een relatief kleinschalig specialistisch bedrijf dat hierin alles kan doen. Die combinatie, redelijk in de regio, én no nonsens… dat past wel bij ons!”
De tuin is zowel praktisch als esthetisch…
Een poolhouse met glazen wanden biedt veel extra ruimte
Een poolhouse met glazen wanden biedt veel extra ruimte
MEER PROJECTEN

Nog meer inspiratie

Tuinproject met zwembad – Goirle
Bekijk project
Tuinproject met zwembad – Beuningen
Bekijk project
Mockup-brochure
Magazine
Gratis magazine vol inspiratie
MAGAZINE AANVRAGEN