AB_Blog_1920x960
Permanente zwembaden voor iedere tuin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Heb je jaar in jaar uit al verschillende opzetzwembaden versleten? En ben je daar nu helemaal klaar mee? Dan is het de hoogste tijd
voor een permanent zwembad in jouw tuin. Veel mensen denken dat dit veel gedoe met zich meebrengt en dat het proces erg ingewikkeld is.
Goed nieuws: dit is helemaal niet waar. 
Met de juiste vakmensen, een goede planning en efficiënte werkwijze is jouw droomzwembad in een
mum van tijd gerealiseerd! En betaalbaarder dan vaak gedacht.

De ontwerpfase

Wij vinden dat een zwembad altijd bij jouw levensstijl, woonomgeving of gezinssituatie moet passen. Voordat we beginnen luisteren we dus eerst goed naar alle wensen. Omdat je niet zomaar aan de bouw van een zwembad begint maken wij eerst een ontwerp dat voldoet aan al jouw voorkeuren, en ook aan talloze esthetische en visuele voorwaarden. Niks om je druk over te maken, want wij weten daar raad mee!

De bouwfase

Een ontwerp wordt pas tastbaar zodra de aanleg van het zwembad begint. Doordat wij in ons voorstel alles tot in de puntjes hebben omschreven weet je vooraf exact wat er gaat gebeuren. Dit zorgt voor overzicht, rust en zekerheid. Zo blijf jij helemaal in control terwijl jouw droomzwembad geleidelijk werkelijkheid begint te worden.

Onze vakmensen hebben ieder hun eigen specialisme. Door een duidelijke onderlinge communicatie worden werkzaamheden naadloos op elkaar afgestemd. Dit voorkomt ongemak en oponthoud. Ook werken wij gefaseerd en gestructureerd en wordt de uitvoering nauwgezet bewaakt door de uitvoerder. Hierdoor wordt niets over het hoofd gezien. Daarmee bespaar je tijd en geld.

Laat het genieten beginnen

Dit is de laatste fase. De leukste fase. Het eindeloos genieten! Stel je toch eens voor: op een tropische dag kom je thuis na drukke bezigheden. Je kunt zo het zwembad inspringen. In plaats van gedoe met opblazen, oppompen of lekke opzetbadjes kun je direct genieten van verkoeling in jouw eigen tuin. Dat is toch een heerlijk vooruitzicht?

Wil je aankomende zomer al genieten? Neem dan contact met ons op via info@arjanbrok.nl. Nu is namelijk hét moment om aan de slag te gaan![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]