tuin zwembad ontwerp webshop
Overal en altijd bestellen via de webshop

Ben je op zoek naar producten voor je zwembad of voor onderhoud? Neem dan snel een kijkje op de webshop van Arjan Brok. Hier vind je alle artikelen voor onbeperkt waterplezier in jouw eigen tuin. Er worden verschillende producten aangeboden voor onderhoud, filtertechniek, verlichting en meet-en regeltechniek. Met deze producten zorg je voor het beste onderhoud van jouw zwembad.

Overal en altijd bestellen

De webshop van Arjan Brok geeft je de mogelijkheid talloze producten te bestellen die zullen bijdragen aan jouw zwemplezier. Het online bestellen kan via de website van Arjan Brok, waar en wanneer je wilt. Je kunt kiezen om je product af te halen of te laten verzenden.

Onderhoudsproducten bestellen

Er wordt een divers aantal producten en onderdelen aangeboden via de webshop van Arjan Brok. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: De Dolphin Scoop Smart, dit is een praktisch hulpmiddel die je kan helpen bij het reinigen van je zwembad. Met deze handige automatische bodemzuiger wordt heel jouw zwembad schoon, en ook nog eens op de gemakkelijkste manier. Verder zijn er producten zoals het Shark oppervlakte schepnet dat je kunt gebruiken om vuil van de bodem en het oppervalk te verwijderen. Een andere manier om je zwembad schoon te houden is de algenreiniger. Dit product verzekert je van een schoon en fris zwembad. Bovendien voorkom je er algengroei mee. Al deze producten vind je in de webshop van Arjan Brok.

Filtertechniekproducten bestellen

Bij Arjan Brok kun je ook filtertechniek producten bestellen. Je treft in de webshop meerdere soorten filtertechnieken. Arjan Brok adviseert om gebruik te maken van filterglas bij het filteren van je zwembad. De AFM Bio-resident actief filter zorgt als enige product ervoor dat bacteriologische groei in de zandfilters niet voorkomt. Als je dit product bestelt en gaat gebruiken heb je na 24 uur een stuk helderder water.

Mocht je interesse hebben in één van de producten, neem dan snel een kijkje op de site www.arjanbrok.nl. Heb je een online bestelling geplaatst en wil je dit liever afhalen? Dat kan op afspraak via info@arjanbrok.nl of bel 0486-414 338. Dan wordt er een moment afgesproken voor jouw bezoek.