Nieuw: uw gedroomde tuinontwerp in 3D!

Sinds kort maken we bij Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting gebruik van een nieuwe 3D-presentatie van tuinontwerp. Naast de welbekende platte ontwerpen realiseren we nu ook 3D-tekeningen en zelfs een presentatiefilmpje van het tuinontwerp. Dat brengt het tuinontwerp van uw dromen wel heel dichtbij!

Tuinontwerp 2.0
Arjan: “Het betreft een nieuwe manier van tuinontwerpen presenteren. De bekende versie van onze ontwerpen, op papier of digitaal in pdf, wordt nu aangevuld met 3D-tekeningen en presentatiefilmpjes. Samen geeft dit een zeer goede impressie van hoe het tuinontwerp er in het echt uit komt te zien en hoe uw tuin gaat worden.” In het filmpje is de gehele buitenruimte rondom het huis te zien:


Persoonlijk tuinontwerp

Een geslaagde en levendige tuin begint met een goed en persoonlijk tuinontwerp. Uitgangspunt hierbij zijn uw wensen en dromen. Die stellen we centraal, zonder budget of comfort uit het oog te verliezen. Daarom is elk tuinontwerp voor ons een prettige nieuwe uitdaging die wij graag met u aangaan! Want uw tuin moet uiteraard wel bij u, uw levensstijl en gezinssituatie passen. Dat maakt ieder tuinontwerp uniek. Niet voor niets is onze filosofie dat een ‘tuin nooit zomaar een tuin is, maar een verlengstuk van uw binnenleven’.

Oog voor beleving
Hebben we uw persoonlijke wensen en voorkeuren in kaart gebracht, dan is het tijd om deze te vertalen naar een daadwerkelijk tuinontwerp. Een tuinontwerp dat (ook) rechtdoet aan het buitenleven rondom uw huis. Zo houden we rekening met biodiversiteit en neemt waterhuishouding – met oog op de toekomst en het belang van duurzaam watergebruik – een belangrijke plek in onze tuinontwerpen in. We zijn als tuinspecialisten tevens bekend met de kenmerken en eigenschappen van alle onderdelen binnen de beplanting. Zodoende zal uw tuin met de realisatie van een goed tuinontwerp veranderen in een ware beleving, ieder seizoen opnieuw!

Ervaar zelf hoe uw dromen al bíjna werkelijkheid worden met onze nieuwe 3D-presentatie van tuinontwerpen! U heeft al een 3D-tuinontwerp vanaf 900 euro (incl. BTW). Exacte kosten zijn afhankelijk van de grootte van de tuin en specificaties. Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.