AB_JPG_1920x960_april
Maak van je tuin een verlengstuk van je leven!

We zitten allen massaal thuis vanwege het coronavirus. Het is een bizarre tijd. Daardoor lijken we ons er ook nauwelijks van bewust dat de lente is begonnen! De eerste knoppen komen uit, de tuin kleurt weer groen, het is allemaal in beweging. Ondanks de heel moeilijke periode waarin we ons bevinden, nodigt de tuin ons onverminderd uit tot een regelmatig verblijf.

Afstand van de alledaagse hectiek

De tuin is altijd wel een ideale plek om je even af te zonderen. Even afstand te nemen van de alledaagse hectiek. Even weer jezelf worden, terwijl je omringd bent door kleuren en geuren. Dat lukt des temeer zodra de tuin helemaal op orde én volledig naar jouw wens is ingericht. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen hebben in hun hoofd wel een idee over wat ze precies willen en hoe het eindresultaat eruit moet zien. Maar hoe doe je dat? Waar begin je? En waar dien je allemaal op te letten? Dit zijn vragen waar mensen niet direct een antwoord op weten en dat maakt het genieten van je tuin lastig. Laat het nu ons vakgebied zijn om wél een antwoord te hebben op al deze vragen. We luisteren naar je wensen, we kijken naar je situatie en houden rekening met je budget. Daarnaast zorgen we ook dat alles voldoet aan talloze esthetische en visuele voorwaarden zodat jouw droomtuin werkelijkheid kan worden!

Een verlengstuk van je binnenleven

Een tuin is nooit zomaar een tuin. Het is een verlengstuk van je binnenleven geworden. Net zoals je moeite doet om je woonkamer sfeervol te maken, moet je dit ook in je tuin doen. Het voorjaar is het perfecte moment om je tuin zomerklaar te maken. Een nieuw terras aanleggen, een persoonlijke touch toevoegen of misschien is het zelfs wel tijd om de boel eens flink op z’n kop te gooien? Maak dan vrijblijvend een afspraak via info@arjanbrok.nl en wij komen graag bij je op bezoek. Je kunt dan rekenen op heel verrassende ideeën. Dus, waar wacht je nog op? Wij zien ernaar uit om samen jouw droomtuin te realiseren!