lentekriebels
Lentekriebels!

De dagen worden langzaamaan langer en de zon laat zich steeds vaker zien. De lentekriebels zijn terug, de lente komt er aan! Hét moment voor dat heerlijke buitengevoel. Buitengewoon genieten zut er weer aan te komen…

Er valt heel wat te beleven in de tuin; in dit seizoen komen de meeste bomen, bloemen en planten tot leven en mag er een heleboel gesnoeid worden. Zoals u misschien ook gemerkt heeft waren sommige bloeiers er al vroeg bij dit jaar. Het is te hopen dat zij de laatste koude dagen goed doorgekomen zijn zodat u ook van hen nog een lange tijd kunt genieten.
Om het volledige tuinplezier te kunnen ervaren, is de tijd gekomen om de handen uit de mouwen te steken. Zo kunt u de borders weer vullen met vaste planten. Tenzij het vriest, dan moet u nog even geduld hebben. Ook nieuwe bomen en struiken kunnen een vaste plek krijgen in deze periode. Rozen en laatbloeiende heesters mogen nu gesnoeid worden. Zodra het warmer wordt zult u merken dat ook het gazon weer gaat groeien. Vanaf half maart kunt u het gras weer maaien.

Echt van uw tuin genieten en buiten(ge)woon plezier beleven kan alleen als alles naar uw wens is. Het gaat hierbij niet alleen om de stijl van de tuin, maar ook om de invulling er van. Heeft u liever een wat groter terras, meer groen of juist meer bloemen? Een (zwem)vijver of zelfs een zwembad? Als u nu een vernieuwende draai wilt geven aan uw tuin kunt u hier de hele zomer nog van genieten!

Het is een uitstekende tijd om alles eens flink aan te pakken, zowel kleine als grote aanpassingen. Heeft u interesse in een nieuwe indeling of een zwembad? Of wilt u gewoonweg wat advies? Neem dan beslist contact op met bij Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting.