ARJAN BROK (136 van 227)
Lang gekoesterde wensen die alsmaar op de plank blijven liggen? Het moment is daar!

Wellicht heeft u uw gedachten wel eens de vrije loop gelaten over de inrichting van uw tuin. Zo denkt u misschien al jaren over een ingebouwd zwembad, wilt u graag eens een nieuwe frisse uitstraling of twijfelt u al lange tijd of een buitenhaard werkelijk zou passen in uw tuin.  Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting helpt u graag bij het realiseren van uw tuinwensen. Zo starten we, aan de hand van een persoonlijk gespre, met het maken van een optioneel tuinontwerp. De mogelijkheden van uw wensen brengen we dan graag in kaart.

Zo adviseren wij u bijvoorbeeld over wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen van een ingebouwd zwembad. Een heel boeiend en inspirerend proces. Ook zullen wij u uitgebreid informeren over de vele keuzemogelijkheden waar u voor komt te staan. Samen komen we beslist tot een duidelijke richting die bij u, uw wensen en budget past.

Een paradijs vraagt wellicht om meer dan een eigen zwembad. Voor hen die dit jaar werkelijk flink willen genieten van lente en zomer in eigen tuin, is het totaalpakket een interessante optie. Hierbij wordt er dus niet alleen een zwembad aangelegd, er wordt ook een geheel nieuw ontwerp gemaakt voor de omliggende tuin. Zo kunt u door de toevoeging van nieuwe vormen, materialen, bloemen en planten, een buitenhaard of terrasoverkapping, een maximale sfeer toevoegen aan uw tuin. Zo creëert u een plekje waar buitengewoon genieten echt centraal staat.

Wij zijn heel benieuwd naar uw bijzondere ideeën, wat zou u graag nog veranderd willen zien in uw tuin? Gaat u in 2016 écht betekenis geven aan buitenplezier en durft u het aan om samen met ons uw tuin opnieuw te gaan vormgeven? Wacht dan niet langer, en neem snel contact op!