Is uw tuin al voorzien van de trends 2015?

Het nieuwe jaar is nog maar net van start gegaan. Wij bij Arjan Brok zwembad- en tuininrichting hebben de belangrijkste tuindecoratietrends al gelijk voor u gesignaleerd!

We leven in een tijd waarin alles persoonlijker moet; we willen zelf de regie in handen nemen en de fantasie de vrije loop laten. Waarschijnlijk heeft u een heldere, eigen visie op hoe uw perfecte tuin eruit ziet! Onze hoveniers helpen u graag mee om uw droomontwerp ten uitvoer te brengen. Wat denkt u er bijvoorbeeld van om één van de moderne buitenhaarden toe te voegen aan uw tuin? U creëert dan een uiterst comfortabele en gezellige sfeer. En wat te denken van een terras met overkapping aan uw huidige tuin? Heerlijk toch om op een zomerse avond langer buiten te genieten van het weer, zittend in uw loungeset met partner of vrienden? Met een overkapping/ veranda hoeft uw buitenplezier niet tot een einde te komen zodra het weer zich keert…

Een trend die ook volop in het licht staat; het moderniseren van de tuinverlichting. Niet honderd en één verschillende lampen, maar juist een strakke lijn van dezelfde verlichting in en rondom het huis. Dat zorgt voor een gevoel van ruimte en ontspanning. Wie liever even rustig begint met het opknappen van de huidige tuin, kan ook denken aan het vervangen of het toevoegen van nieuwe planten. Zo komt uw tuin dit voorjaar weer helemaal fris voor de dag.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is om in 2015 volop van uw tuin te kunnen genieten? Laat u inspireren en neem snel contact met ons op!