Huiselijke, warme buitenverlichting

Tijdens de donkere dagen van het najaar is voldoende buitenverlichting niet alleen een pré, maar ook ontzettend gezellig! Het is al geruime tijd de trend dat de tuin als verlengstuk van het interieur wordt gezien. De buiten- en tuinverlichting gaat steeds meer op binnenverlichting lijken, letterlijk!
Hoe kunt u deze trend doorvoeren in uw tuin? Arjan Brok helpt u om inspiratie op te doen!

Traditionele binnenverlichting krijgt steeds vaker een waterdichte variant voor buiten. Deze lampen kunnen daardoor het hele jaar buiten blijven staan waardoor het sfeer verhogende effect zeer groot is. Het interieur van binnen wordt daadwerkelijk meegenomen en doorgevoerd naar buiten waardoor uw tuin én huis in balans zijn.

Naast de vele opties om huiselijke lampen ‘mee’ naar buiten te kunnen nemen, speelt het milieu ook een belangrijke rol. De trend laat zien dat alles energiezuiniger kan en moet. Buitenverlichting brandt vaak veel en langer dan nodig. Uiteraard is hier een degelijke oplossing voor; namelijk LED-verlichting. Deze LED-lampen hebben een goede lichtverspreiding, veel branduren en weinig verbruik. Hierdoor levert LED-verlichting op de lange termijn geld op waardoor het overstappen naar LED-verlichting een redelijke, verantwoordelijke keuze is.

Tot slot leveren kleine oplossingen zoals een lichtsnoer van LED-lampjes, lampionnen of papieren creaties ook al een flinke bijdrage ter verlichting van de donkere tuin. Handige en simpele oplossingen om uw tuin snel te verlichten in deze donkere dagen!

Heeft u zin om de tuinverlichting aan te pakken voor dit najaar? U kunt altijd contact opnemen met ons voor vragen en ideeën.