buitenhuisje-buitenbeleving-zwembad
Het hele jaar door buitenplezier!

Ondanks dat het de laatste tijd nog behoorlijk warm is, heeft de herfst toch echt weer haar intrek genomen. S’avonds wordt het langzaam aan weer vroeger donker en s’ochtends later licht. Maar wil dit zeggen dat de gemiddelde Nederlander minder buiten te vinden is?

Niks is minder waar! Buitenplezier kan namelijk het gehele jaar door, in alle seizoenen, worden beleefd. Mits u een moderne tuin heeft die is voorzien van de laatste trends, speelt het weer geen bepalende factor.

Welke trend(s) bedoelen we hier? Onderandere de snelle opkomst en stijgende populariteit van de buitenhuisjes / poolhouses. Veel mensen zijn al in het bezit van een buitenhuisje. Deze overdekte kleinschalige woonruimte is vaak voorzien van de nodige middelen om koude dagen prima door te komen. Hierbij te denken aan een buitenhaard en buitenkeuken, een loungeset en aparte wellness ruimte. Uiteraard wel allen losstaand van uw woning en aansluitend aan uw tuin of zwembad gevestigd.

Met name de apart wellness mogelijkheden zoals een sauna en jacuzzi kunnen in de wintermaanden prima worden benut. Door gebruik te maken van de ruimte in het buitenhuisje heeft u er weinig tot geen onderhoud aan. Het weer zal de toestand van deze faciliteiten namelijk niet belemmeren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een buitenhuisje in uw tuin? Laat u dan eens informeren door de experts van Arjan Brok.