Het heerlijke buitenleven in 2016

Buitenleven staat steeds meer centraal in 2016. Binnen en buiten vormen samen een nieuw geheel, waarbij leefbaarheid een zeer grote rol speelt. Dit zien we terug in moderne tuinontwerpen.

Er wordt steeds meer tijd doorgebracht in de tuin. Dit maakt dat buitenleven een centralere plek binnen het gezinsleven krijgt. De vraag naar buitenkeukens en zwembaden staat hiermee in directe verbinding en maakt dan ook al langere tijd een aanzienlijke groei door.

Er wordt steeds vaker één lijn getrokken in het interieur van huis en tuin. Bijvoorbeeld dankzij het gebruik van dezelfde materialen en patronen. Ook het type verlichting en meubels zijn hierbij van belang. Het standaard tuinset wint het niet langer van de moderne, eigentijdse tuinmeubels. De combinatie van dit alles zorgt voor een harmonieuze eenheid van woning en tuin.

De tuin mag dit jaar ook weer echt tuin zijn. Minder bestrating en meer groen is een trend die zich dit jaar zeker verder zal ontwikkelen. Begroeiing en beplanting tegen muren en/of schuttingen leggen het accent van uw tuin op de natuurlijke uitstraling. Hierin ziet u de levendigheid terug. Naast stralende kleuren zorgen vogels en insecten hierdoor ook voor een natuurlijker gevoel. Door de juiste bloemen en planten te kiezen kunt u hier volop van genieten, zelfs buitengewoon genieten!

Hulp nodig bij de vertaling van uw wensen en dromen naar een functioneel plan? Neem contact op met Arjan Brok voor een optimaal resultaat! Het belooft een heel mooi 2016 te worden.