2016-12-03-14.22
Het begint allemaal in de wintermaanden!

De herfst en wintermaanden zijn ideaal om de veranderingen van uw tuin of de bouw van uw zwembad te realiseren. Wij leggen u graag uit waarom juist deze maanden met mindere weersomstandigheden hiertoe ideaal zijn.

Nu de temperaturen fors dalen, is menig buitenmens binnen te vinden. Begrijpelijk, maar dat wil niet zeggen dat uw tuin stil hoeft te liggen. De herfst en wintermaanden zijn perfect om grote stappen te zetten. Juist omdat u in deze maanden relatief weinig tijd doorbrengt in uw tuin. U zult zich dan ook niet hoeven te storen aan de (ver)bouw. Ieder ongemak voor u is in deze periode uitgesloten. Zodra de weersomstandigheden erop vooruit zijn gegaan, kunt u direct ├ęcht buitengewoon genieten.

Mensen beginnen heel vaak pas met de realisatie van dergelijke projecten op het moment dat de weersomstandigheden ideaal zijn. Het gevolg is dan echter dat het project voltooid is tegen de tijd dat het weer zich keert. Uitstel van buitenplezier is dan vaak een feit. U kunt dit voorkomen door juist eerder te beginnen. Nu dus!

De verbouwing van uw tuin is een project dat prima in de koudere maanden kan worden uitgevoerd. Niets staat een zorgvuldige aanpak in de weg. Er zijn ruim voldoende planten en bloemen beschikbaar die deze maanden feilloos doorstaan. Het bewerken van de grond en het leggen van bestrating is onder niet al te extreme weersomstandigheden ook al prima uitvoerbaar. Zo kunnen er in een korte tijd, heel grote stappen worden gezet!

Wilt u graag snel een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden? Of heeft u zelfs al een heldere visie voor het aanpassen van uw tuin in de winter? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag mee om de wintermaanden buitengewoon goed te benutten.