Arjan Brok Zwembadspecialist
Een opzetbad is leuk, maar wat nog veel leuker is…

We kunnen er allemaal wel over meepraten; ergens een opzetbad kopen voor enkele tientallen euro’s om het heerlijke weer te combineren met zwemplezier. Groot nadeel van zo’n opzetbad is echter dat dit plezier vaak van korte duur is, de omvang beperkt is, en bijvoorbeeld verwarming en een filterinstallatie ontbreken. Veilig, duurzaam en prettig zwemplezier vraagt dan ook om serieuzere stappen; een fraai ingebouwd zwembad.

Echt zwemplezier valt te realiseren door op ieder gewenst moment buiten of binnen te kunnen genieten van een eigen zwembad. Met de term ‘eigen zwembad’ bedoelen we een deugdelijk zwembad met bijbehorende functionaliteiten. Zo heb je zelf bijna geen onderhoud en staan slechts het plezier en het genieten centraal.

Samen dromen realiseren begint met een persoonlijk ontwerp dat geheel op uw wensen is afgestemd. De vorm, de grootte, de lengte, zout of chloor én ook het materiaal… er valt veel te kiezen. Daarbij is het van groot belang dat u zich deskundig laat informeren. Aansluitend kunt u de afwegingen maken die het beste bij u passen. U bent zodoende volledig in control. Zo maken wij bij Arjan Brok al jaren mensen gelukkig. Onze advisering, bijzondere ontwerpen en doordachte uitvoeringen staan garant voor het leukste waterplezier bij u thuis.

Twijfelt u? Maak ook dan een vrijblijvende afspraak. Als u alle mogelijkheden en consequenties overziet, kunt u met overtuiging een beslissing nemen. En kiest u uiteindelijk voor een eigen zwembad, dan hoeft u ook niet meer ver op vakantie te gaan. Het perfecte vakantiegevoel valt namelijk voortaan in uw achtertuin te vinden! Wilt u graag weten wat er in uw tuin allemaal mogelijk is? Neem gerust even contact op!