Een sterke combinatie: een ontwerp voor tuin én zwembad

Natuurlijk wilt u volgend jaar lente en zomer buitengewoon genieten in eigen tuin. Dat vraagt om een doordacht tuinontwerp, bekeken door het oog van de specialist. Wist u dat juist het najaar de perfecte tijd is voor de vlotte aanleg van tuin of zwembad? Het grondwater staat laag en de ondergrond is een stuk droger. En waarom zou u niet voor het totaalplaatje gaan? Tuin en zwembad kunnen elkaar enorm versterken. Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting legt u de kracht van deze combinatie uit.

Start: het ontwerp
Het begint met uw langgekoesterde wensen en dromen die u nu eindelijk eens uit wilt laten komen. In een inventarisatiegesprek bekijken we samen de mogelijkheden. Dit vertalen we naar een doordacht ontwerp. Denkt u na over de aanleg van een zwembad? Natuurlijk kijken we naar het type zwembad dat bij u past, uw budget en uw huidige tuin, maar een ding is zeker: een zwembadontwerp zal uw tuin een compleet andere uitstraling geven!

De uitvoering: maximale sfeer creëren
Wanneer u voor het totaalpakket kiest, wordt de omliggende tuin meegenomen in het ontwerp en afgestemd op het door u gewenste zwembad. Zo ontstaat een harmonieus geheel, waarin u geheel tot rust komt. Denk aan de toevoeging van nieuwe vormen, materialen en bloemen en planten in uw tuin, die aansluiten op het zwembadontwerp. En heeft u misschien ruimte over voor een gezellige zithoek, met buitenhaard of terrasoverkapping? Zo brengt het zwembad luxe en koel vertier en de omliggende tuin wordt een deken van warmte en sfeer.

Het resultaat: buitengewoon genieten!
Op deze manier creëert u een plek waar buitengewoon genieten centraal staat. En dat naast de deur, in uw eigen woonomgeving! Ook heel mooi: in het tuinontwerp houden wij rekening met de seizoenen. We zijn bekend met de kenmerken en eigenschappen van alle onderdelen binnen de beplanting. Zo blijft uw ontwerp van zwembad en tuin het hele jaar door een gouden combinatie!

Heeft dit blog u overtuigd en is het nu echt tijd om uw droomtuin te verwezenlijken? Laat dan vandaag nog uw plannen realiseren door onze tuinspecialisten. Wij zorgen dat u vér voor het voorjaar klaar bent om te genieten van optimaal buitenplezier!