AB_Blog_Afbeelding_web_nov
De zomers worden warmer en warmer. Kies tijdig voor de ultieme verkoeling.

Weet je nog afgelopen zomer? En die daarvoor? Dagen achter elkaar temperaturen van meer dan 30 graden! Zelfs wanneer je helemaal niets deed was het nog steeds afzien. Gezien de stijgende lijn is de kans groot dat het aankomende jaren net zo zal zijn. Een permanent zwembad in je tuin is dan een hele goede optie. Hiermee haal jij niet alleen verkoeling in je eigen tuin maar zorg je er ook voor dat je optimaal geniet van het buitenleven. Zorg dus dat je goed bent voorbereid.
Tijdig voorbereid

Veel water drinken, lekker onder de parasol of op een plekje in de schaduw zittend met een goed boek en af en toe een lekkere frisse plons in je zwembad nemen… Zo kom je die warme zomers wel door. We zijn ons ervan bewust dat het pas november is en dat we de winter eerst nog voor de boeg hebben. Maar, misschien lijkt de zomer nog ver weg, dit is wel al hét moment om te beginnen met de voorbereidingen van een eigen zwembad in de tuin. De wintermaanden zijn hier namelijk perfect voor én gegarandeerd dat je er bij de eerstvolgende hittegolf lekker koel bijligt in eigen tuin.

Pak dat plezier

Het nemen van een eigen zwembad vinden veel mensen een grote stap. Ze overzien het niet, denken dat het niet of moeilijk haalbaar is en stellen het vervolgens uit. En van uitstel komt afstel, dat weet iedereen. Dat vinden wij hartstikke zonde want je ontneemt jezelf veel plezier. Wat nou als wij jou vertellen dat het allemaal niet zo ingewikkeld is? En dat er voor elk budget en elke tuin een passende oplossing te vinden is? Wil jij dan aankomende zomer genieten van jouw eigen zwembad? Vast wel!

Omdat het gemakkelijk kan! 

Weten wat je hiervoor moet doen? Eigenlijk vrij weinig. We vinden het namelijk heel belangrijk om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Het enige dat je hoeft te doen is een berichtje te sturen naar info@arjanbrok.nl. Wij komen vervolgens met plezier en helemaal vrijblijvend bij je langs om de situatie te bestuderen, naar je wensen te luisteren en advies te geven. Waarom? Omdat het gemakkelijk kan!

Laat het genieten beginnen

Dit is de laatste fase. De leukste fase. Het eindeloos genieten! Stel je toch eens voor: op een tropische dag kom je thuis na drukke bezigheden. Je kunt zo het zwembad inspringen. In plaats van gedoe met opblazen, oppompen of lekke opzetbadjes kun je direct genieten van verkoeling in jouw eigen tuin. Dat is toch een heerlijk vooruitzicht?

Wil je aankomende zomer al genieten? Neem dan contact met ons op via info@arjanbrok.nl. Nu is namelijk hét moment om aan de slag te gaan!