zwemvijver
De mooiste plek van uw huis; de tuin!

Geen plek in huis geeft zo’n rustgevend en ontspannen gevoel als uw tuin, tenminste als u het goed aanpakt. Formaat en omvang vormen hierbij geen criterium, het gaat om de indeling en vormgeving. Ook het regelmatig vernieuwen is essentieel, zodat uw tuin meegroeit met uw voorkeuren. In dit blog vertellen wij u meer over nieuwe trendontwikkelingen die u kunt doorvoeren in uw tuin.
Voor veel mensen vormt de tuin hét hoogtepunt van hun huis. Het draagt dan ook op bijzondere wijze bij aan het echte ‘thuisgevoel’. Een plek waar buitengewoon genieten centraal staat. Daarom is het zo belangrijk dat uw tuin werkelijk een persoonlijke uitstraling krijgt. Persoonlijk wil zeggen dat uw voorkeuren, verwachtingen en wensen zijn vertaald naar een aansprekend ontwerp en uitvoering. Graag inspireren wij u met de onderstaande trendwaarneming.

Onze tuintrendwaarneming van 2016:
1. Varieer uw tuinaankleding. Dit jaar kent veel nieuwe trends waarbij onder meer kleur een voorname rol speelt. De combinatie van warm grijze tinten met een strakke witte kleur creëren een frisse uitstraling. Zo kan bijvoorbeeld de kleur van het tuinmeubilair worden afgestemd op de kleur van de planten en bloemen.
2. Grote zichtbare bloembakken, helemaal hot and happening! Bloembakken die als afscheiding en decoratie dienen in de tuin. Deze kunnen er mede voor zorgen dat de huisstijl van uw interieur wordt doorgevoerd in uw exterieur. Zo wordt uw woning écht een geheel.
3. Gebruik van houten aspecten zoals een terrasvloer; houten vlonders nemen weer toe aan populariteit. Het natuurlijk verloop in uw tuin, zoals hout dat overlapt wordt door planten en stenen, zorgt voor een mooie uitstraling.
4. Een oase van rust creëren? Overweeg dan eens de realisatie van een (zwem)vijver. Dit valt in veel tuinen prima te integreren. De natuurlijke uitstraling en rustgevende sfeer vormen absoluut een toegevoegde waarde in uw tuin.

Hebben wij u weten te inspireren met deze trends en wilt u graag meer horen over de mogelijkheden tot persoonlijk tuinplezier? Neem dan contact met ons op. Onze tuinarchitect kijkt graag mee naar de succesvolle aanpak van uw tuin.