03B99624-2
Bij een zwembad hoort..

Bij een zwembad hoort… water. Ja, dat is beslist geen groot nieuws. Wat echter vooral bij een zwembad hoort is… gemak. Het plaatsen en onderhouden van een zwembad gaat beslist veel gemakkelijker dan u in eerste instantie zult denken. Het resultaat; een volledig ingerichte omgeving waar plezier en natuurlijk genieten dagelijks tot uiting komen. Welke aspecten zijn er verder nog toonaangevend en sfeerverhogend voor uw buitenplezier anno 2016? Wij vertellen u er graag over.

We hebben meer dan ooit de behoefte aan beweging. Ook willen we steeds meer vrije tijd buiten doorbrengen. Beide zijn mooie en gezonde ontwikkelingen. Een andere trend is dat we de tuin en zwembad als één geheel willen zien en ervaren. Een strakke uitstraling die de tuin en het zwembad aan elkaar verbindt. Geen losse onderdelen, maar goed en doordacht samengebracht. En dan zijn er nog de ‘poolhouses’. Dit zijn heel fraaie overkappingen die plaats bieden voor een loungeset, een buitenhaard, een bar en bijvoorbeeld een sauna. Het betreft simpelweg een aangename ruimte waar u kunt ontspannen in de buitenlucht. Een ruimte ook die vergelijkbaar is met de woonkamer, maar dan voor buiten én een stuk leuker. Buiten leven wordt dus steeds aangenamer.

Bij Arjan Brok helpen we mensen dan u graag met zwembad-aanleg. Op uiterst professionele en innovatieve wijze kunnen wij u ondersteunen bij de realisatie van uw plannen. Haal vandaag nog het binnenleven naar buiten! Ga voor buitengewoon plezier! Het team van Arjan Brok kan u dit in uw eigen tuin laten ervaren, te beginnen met een uniek ontwerp.

Meer weten over zwembaden, tuinontwerp- en aanleg of poolhouses? Neem snel contact op voor een persoonlijk gesprek.