Beken deze zomer kleur in uw tuin!

Nu de koude dagen verdwijnen en de zon steeds vaker doorbreekt, is het weer tijd om met volle teugen te genieten van uw tuin. Het creëren van de gezelligste tuin gaat dit jaar gepaard met veel kleurgebruik. De mogelijkheden hiervoor zijn oneindig!

Dit jaar mag het allemaal. Alle soorten, kleuren, maten en vormen bloemen en planten door elkaar. Vooral bonte kleuren zijn helemaal van nu. Hoe kleurrijker de bloemen, hoe gezelliger de uitstraling van uw tuin. Als uw tuin strakke geometrische vormen heeft, kunt u het best kiezen voor een combinatie van zachte en felle tinten. Hiermee voorkomt u een kille uitstraling en brengt u echt gezelligheid in uw tuin. Ook de combinatie van verschillende soorten planten en bloemen zal uw tuin sfeervoller maken.

Niet alleen bloemen en planten dragen bij aan een sfeervolle tuin. Ook andere kleurrijke tuindecoraties spelen een rol. U kunt hierbij denken aan tuinstoelkussens, vogelhuisjes, spiegels en tuinschilderijen. De meest gebruikte kleuren voor de tuindecoraties variëren van zowel zoete pasteltinten tot karamelbruinen en vrolijke, felle kleuren. Door uw schutting of houten bankje een vrolijke kleur te geven, kunt u gemakkelijk een persoonlijke touch toevoegen aan uw tuin. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gekleurde plantenbakken en bloempotten. Zodra u deze met bloemen van een andere kleur vult , vormen zij samen een heel vrolijk element in uw tuin.

Heeft u nog geen idee wat u met uw tuin aan moet of wilt u dit jaar werkelijk eens iets anders met uw tuin? Voor vragen en ideeën kunt u beslist terecht bij Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting.