Jouw nieuwe tuin
Arjan Brok… dé vakman voor jouw nieuwe tuin!

Ben jij er deze zomer achter gekomen dat jouw tuin toe is aan een opfrisbeurt? De mogelijkheden zijn hierbij oneindig. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het plaatsen van een terraskachel of een tuinhaard voor die heerlijke zomeravonden. Dat is natuurlijk zó geregeld. Toe aan een grotere ingreep? Denk dan eens aan een overkapping, voor als de weersomstandigheden minder zijn. Zo verleng je jouw buitenseizoen enorm. Hoe groots de verandering ook wordt: Arjan Brok is de vakman die jou kan helpen! Samen wordt er gekeken naar de mogelijkheden en ontstaat er een tuin die naadloos past bij jou en jouw behoeftes.

Nieuwe tuin

Welke wensen je ook hebt: we kijken altijd wat er mogelijk is in jouw tuin, ongeacht of het nu een traditionele, een Japanse, stads-, vijver- of landschappelijke tuin betreft, of die gewoonweg kleurrijk of strak moet zijn… Is het een grote of kleine tuin, een voortuin of gaat het om alle buitenoppervlakte; we halen er voor jou uit wat erin zit?! Jouw tuin levert je beslist de beleving op waarnaar je op zoek bent. Dit bereiken we onder andere door gebruik te maken van verschillende soorten materialen. Er bestaan tegenwoordig vele mogelijkheden in maten, grond- en bouwstoffen en kleuren. Denk ter illustratie hiervan aan een houtlook vloer die je buiten kunt laten leggen, al dan niet in tal van patronen. Hiermee creëer je een heel eigen sfeer en beleving in jouw tuin. 

De details

Succes zit ‘m in de details. Dat geldt zeker bij de aanleg van jouw tuin of zwembad. De kleinste details kunnen bepalend zijn voor jouw buitenplezier. Daarom houden wij bij Arjan Brok zowel de aanleg van een tuin en zwembad, als wel de uitvoering geheel in eigen hand. Dit betekent één aanspreekpunt, de kortste denkbare lijnen en het volledig in-control zijn. Een tuin mét of zonder zwembad… het moet bij jou passen. Dat begint altijd met een ontwerp geheel aangepast naar jouw wensen. 

Vakmanschap 

Arjan Brok is volledig thuis in de vertaling van wensen en dromen naar een functioneel plan (haalbaar binnen gestelde budgettaire kaders). Ook zijn wij geheel bekend met de kenmerken en eigenschappen van alle onderdelen binnen de beplanting. Dat betekent dat we weten wat de afzonderlijke onderdelen binnen de seizoenen doen met jou en jouw tuin. Gegarandeerd dat je meer plezier uit jouw tuin haalt. Wil jij nu ook een nieuwe tuin en weet je niet waar je moet beginnen? Mail naar info@arjanbrok.nl om een afspraak te maken. Samen bestuderen we de beste mogelijkheden.