AB_JPG_Maart_1920x960
Arjan Brok 25 jaar!

Dat vieren we met 25% korting op de eerste 10 tuinontwerpen!

Iedereen kent wel de zin ‘’de tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt.” Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat daar niks aan gelogen is. Vorige maand bestond Arjan Brok namelijk 25 jaar! Voor ons vliegt de tijd écht en wat zijn we ongelofelijk trots op alle mooie projecten die wij de afgelopen 25 jaar hebben mogen realiseren. En… wie jarig is, die trakteert.

Wegens succes verlengd

Vorige maand deelden we onze feestelijke actie al via social media. Omdat wij onverminderd in de feeststemming zijn verlengen wij deze actie wegens succes nog één keer. Dat houdt in dat wij nogmaals 25% korting geven op de eerstvolgende 10 tuinontwerpen! We bevinden ons allen nog steeds in een goede periode om je tuin flink aan te kunnen pakken. Sterker nog: als je nú de knoop doorhakt, dan kun je aankomende zomer al genieten van je nieuwe tuin (met of zonder zwembad). Let op, deze actie gaat hard. Ben er dus snel bij!

Hoe gaat het in z’n werk?

Welk tuin- of zwembadontwerp het ook gaat worden, het is van belang dat het helemaal bij jou en jouw situatie past. Tegenwoordig zijn we steeds meer buiten en daarom vinden wij het zo belangrijk dat de tuin een verlengstuk van onze woonkamer wordt. Om deze missie zo goed mogelijk te kunnen voltooien is een specialistisch oog bepaald geen overbodige luxe. Daarom houden wij bij Arjan Brok alles geheel in eigen hand. Dit betekent dat je één aanspreekpunt hebt in zowel tuinontwerp als aanleg van tuin en/of zwembad. Daarmee win je tijd, geld én ben je volledig in control.

Maak een afspraak

Kleine tuin? Grote tuin? Wij maken 2D en 3D tuinontwerpen voor elke soort tuin. De exacte kosten hiervan zijn uiteraard van de grootte van de tuin afhankelijk. Wij zijn expert in de vertaling van de wensen en dromen naar een functioneel en realistisch plan. Verzeker jezelf van meer tuinplezier en maak vrijblijvend een afspraak door te mailen naar info@arjanbrok.nl. Wij zien ook de aankomende 25 jaar uit naar weer een heleboel mooie projecten!