Alles binnenstebuiten deze zomer!

Bent u op verschillende plekken al ideeën aan het verzamelen voor de (her)inrichting van uw tuin? Zorg dat uw ideeën worden omgezet in een ontwerp! Wij denken hierin heel graag met u mee.

De zomervakantie is voor velen van ons al weer aangebroken. Een prima moment om uw tuin eens kritisch ‘tegen het licht te houden’. Zo kunt u om te beginnen uzelf de vragen stellen: beleef ik nog wel voldoende plezier in mijn tuin? Haal ik er werkelijk uit wat erin zit? Het zijn des temeer logische vragen, omdat de trend is dat we de komende jaren nóg meer van onze vrije tijd buiten gaan doorbrengen.

Steeds vaker zien we dat zowel het binnen- als buitenleven met elkaar in verbinding staan. Als de weersomstandigheden het even toelaten, dan zijn we buiten te vinden. Het is dan ook heel inspirerend om uw in- en exterieur goed op elkaar af te stemmen. Dit kan mede door gebruik te maken van soortgelijke materialen en kleuren. Buiten het feit dat uw woning een bijzonder karakter krijgt, zodra het door kleur verbonden is, roept het ook een warm gevoel van verbondenheid en samenhang op.

Het is dus zonder meer belangrijk dat uw tuin het goede gevoel oproept. Zo kan uw tuin een heel positieve uitwerking hebben op uw gemoedstoestand. Het is belangrijk dat u kunt genieten in uw tuin, kunt beleven, uzelf kunt uiten, maar ook dat u rust en kalmte ervaart. Ideeën daarbij; een zwembad, zwemvijver, buitenwellness, loungehoek, buitenkeuken, buitenhuisje of fontein.

Het is beslist niet makkelijk om uw tuin te voorzien van alle laatste tuintrends. Dat hoeft ook helemaal niet. Kies wat echt bij u past. Daar helpen wij u graag bij. Met behulp van een doordacht en persoonlijk ontwerp realiseren we een omgeving waarin u zich volledig thuis voelt.

Van uitstel komt afstel, dus ga ervoor en maak er nu werk van! Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend inspiratiegesprek: arjan@arjan-brok.nl