T 0486 414 338
E arjan@arjanbrok.nl
Mijn account

Bouwkundige
zwembaden

Een bouwkundig zwembad is een ingebouwd betonnen zwembad dat volledig op maat en ter plaatse gemetseld of gestort wordt. Ze worden daarna bekleed met zwembadfolie en kunnen worden voorzien van allerlei technische innovaties. Dat wil zeggen dat er vrijwel geen beperkingen zijn qua ontwerp waardoor je totale vrijheid hebt in je keuzes. Zo kun je naast de meest gangbare rechthoekige maten van bijvoorbeeld 8 x 4 of 10 x 5 meter ook kiezen voor een vierkante, ronde of gecombineerde vorm.

Een bouwkundig zwembad staat bekend om vele voordelen en is een échte aanwinst voor je tuin of huis. Dit type zwembad is namelijk niet alleen geschikt als buitenzwembad, maar kan ook prima als binnenzwembad dienen. Het bouwkundige zwembad gaat een leven lang mee én biedt onbeperkte mogelijkheden in vorm, afmeting, accessoires en afwerking.

Aanleg & onderhoud

Het bouwen van zo’n zwembad vereist een specialistisch oog. Met onze ruim 25 jaar ervaring weten we hoe belangrijk het is om ons op het totale aanbod te focussen. Wij weten dat de kleinste details bepalend kunnen zijn voor jouw buitenplezier en willen jou tijdens dit proces ook zoveel mogelijk ontzorgen. Dat is dan ook de reden waarom wij zowel het ontwerp als de aanleg van de tuin en de uitvoering van het zwembad geheel in eigen hand houden. Op deze manier heb je één aanspreekpunt, bespaart het tijd én ben je volledig in control.

Onze vakmensen hebben ieder hun eigen specialisme waardoor ze elkaar perfect kunnen aanvullen. We hanteren een duidelijke communicatiestructuur waardoor alle werkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd en waarmee we ongemak en oponthoud voorkomen. De snelste weg naar jouw droomzwembad!

Afwerking bouwkundig zwembad

Je hebt niet alleen qua vorm en afmeting onbeperkte keuzes, maar ook in de verdere afwerking van jouw zwembad zijn talloze mogelijkheden. Denk hierbij aan de aankleding van de zwembadwand met bijvoorbeeld mozaïektegels, een terras van natuursteen of hout rondom het zwembad, een fontein of misschien wel een buitendouche? Sfeervolle zwembadverlichting of wat dacht je van zwembadverwarming? Zo kun je ook op wat minder warme dagen van je zwembad genieten. Ga je voor een inlooptrap, hoektrap of RVS zwembadtrap met
leuning? Kies voor een zwembadoverkapping om het zwembadwater lekker op temperatuur te houden.Wat je ook bedenkt, het is allemaal mogelijk en het is allemaal geheel naar jouw smaak, wensen, situatie en budget aan te passen!

Alle voordelen op een rij

– Gaat een leven lang mee
– Alle vormen en afmetingen zijn mogelijk
– Keuze uit veel kleurstellingen
– Zowel geschikt als binnenzwembad als buitenzwembad
– Kan temperaturen boven 28⁰C goed aan
– Zeer geschikt voor locaties met een hoge grondwaterpeil

Ben je op zoek naar een bouwkundig zwembad? Wij hebben ons niet gebonden aan één bepaalde regio en bouwen daarom zwembaden door heel Nederland. Goed om te weten is dat wij naast bouwkundige zwembaden ook expert zijn in kunststof en polyester zwembaden. Dus ben je er nog niet helemaal uit? We komen graag bij jou kijken om een geheel vrijblijvend advies passend bij jouw situatie en wensen te geven.

Wil je liever een 2D of 3D ontwerp van jouw tuin ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek >

Wil jij verrast worden met een uniek design om
jouw zwembaddroom te verwezenlijken?